Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Umamiburgare kommer tillbaka till Max

 
  • Max Grand Deluxe Umami

    Max Grand Deluxe Umami

  • Lyxshake Päron - ny säsongssmak hos Max under vintern och våren 2018.

    Lyxshake Päron - ny säsongssmak hos Max under vintern och våren 2018.

Föregående
Nästa
 
En av Max mest populära kampanjburgare, Grand Deluxe Umami, hittar tillbaka till menyn den 18 januari till den 15 mars. 

Nyhet för denna gång är att burgaren även finns med kyckling. De tre varianterna är svenskt nötkött, svensk kyckling och halloumi. Precis som tidigare serveras alla varianterna med Max umamidressing.

– Grand Deluxe Umami är otroligt uppskattad och vi väljer därför att inleda årets kampanjer med denna efterfrågade burgare. Umami sammanfattar Max passion för smak och kvalitet liksom drivkraften att våga skapa nya smakupplevelser, säger Christoffer Bergfors, vice VD och Sverigechef Max Burgers.

Grand Deluxe Umami Bacon Burger består av svenskt nötkött, umamidressing, picklad rödlök, krispigt bacon och Emmentalerost samt Max mjuka Briochebröd. Umami Chicken serveras utan bacon. Som grönt alternativ erbjuds Grand Deluxe Umami Halloumi. Gäster kommer att känna igen umamidressingen med sin runda och noga avvägda smak av rostad vitlök och tryffel. I samband med lanseringen av Grand Deluxe Umami återkommer dessutom Umami Fries som tillbehör på menyn.

Den 18 januari är även startdatum för ny säsongsmak av Lyxshake. Max kommer under året ha tre perioder då en till smak kompletterar de stadigvarande Lyxshakessmakerna Choklad, Blåbär, Jordgubb och Espresso Caramel. Lyxshake Päron finns på menyn mellan den 18 januari till den 16 maj. Den fruktiga smaken är tillbaka med mindre päronbitar och tydligare päronsmak.

– Det är alltid kul att få positiv feedback från våra gäster på våra produkter. Lyxshake Päron mottogs väldigt väl när den lanserades 2015, och var en personlig favorit, så jag är extra glad att vi nu lanserar den i en utvecklad och ännu godare variant, säger Jonas Mårtensson, chefskock på Max Burgers.

Grand Deluxe Umami och Umami Fries finns på menyn på MAX restauranger från och med 18 januari till 14 mars. Grand Deluxe Umami finns med svenskt nötkött, kyckling eller halloumi. Lyxshake Päron gästspelar på menyn under perioden 18 januari till 16 maj.
Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja och den enda rikstäckande hamburgerkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Det finns 124 restauranger, varav 114 i Sverige och sysselsätter ca 4 500 medarbetare. Max Burgers AB omsatte 2,8 miljarder kronor under 2016, varav 2,6 miljarder kronor i Sverige. 


Av: Annika Rådlund Källa och foto: Max Hamburgare

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer