Sibylla storsatsar med Oumph!
24 Apr 2019

Sibylla storsatsar med Oumph! och blir den första
rikstäckande fast food-kedjan som lanserar den nya Oumph!-burgaren. Den
kommer att serveras på samtliga Sibylla-restauranger och går in som fast
burgare i deras Epic-sortiment, den blir ett helt växtbaserat komplement i Sibyllas utbud.
- I takt med att allt fler väljer att byta ut en eller flera måltider i veckan till växtbaserat, så ser vi en ökad efterfrågan också hos Sibylla-kedjans gäster. Vi är givetvis glada och stolta över att ha fått möjlighet att vara en av de första att kunna erbjuda en Oumph!-burgare, säger Lena Lundvall, Marknadschef på Nordic Fast Food/Sibylla-kedjan
Epic Oumph! Burger har fått sin röda färg från rödbetan. Den kommer att serveras i ett briochebröd tillsammans med friterade lökringar, rostad lök, tomatskivor, isbergssallad, BBQ-sås och en växtbaserad majonnäs.
Den nya Epic Oumph! burgaren lanseras på samtliga Sibyllarestauranger från 29:e april och kommer att kosta cirka 76 kr. Ett Epic Oumph! Meal kostar cirka 99 kr.
Oumph! är tillverkat av sojabönor och flera restauranger har sedan tidigare Oumphburgare på sina menyer.
Food for progress är ett svenskt livsmedelsföretag som förenas i drivkraften att skapa god, nyttig och klimatsmart mat Food for Progress tillverkar bland annat Oumph! och Beat.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Food for progress
24 Apr 2019
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Clarion Hotel The Pier öppnar ny Rooftop Bar
" Vi vill att Rooftopen ska bli en självklar mötesplats i sommar"
-
8 av 10 har svårt att höra på restaurang
"Ljudnivån och samtalet är en viktig del av matupplevelsen"
-
Snart premiär för nya hotellvarumärket Scandic Go
"Vi ser en stor efterfrågan och tillväxtpotential inom ekonomisegmentet"
-
Martin & Servera lanserar klimatpoäng
"Det är ett stort och viktigt steg"
-
Cocktailboken Vilda drinkar prisad i Gourmand Awards
"Kanske blir det en språngbräda ut i hela världens natur"
-
Clarion Hotel Post firar med en sommarmarknad
"Det här kommer bli ett riktigt härligt party med det allra bästa vi har att bjuda på"
-
Konkurser inom hotell och restaurang ökar
"Vi ser ännu inget ljus i mörkret för svenska företag"