Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Sibylla storsatsar med Oumph!

 
Sibylla storsatsar med Oumph!Sibyllas nyhet Epic Oumph! Burger.
Sibylla storsatsar med Oumph! och blir den första rikstäckande fast food-kedjan som lanserar den nya Oumph!-burgaren. Den kommer att serveras på samtliga Sibylla-restauranger och går in som fast burgare i deras Epic-sortiment, den blir ett helt växtbaserat komplement i Sibyllas utbud.

- I takt med att allt fler väljer att byta ut en eller flera måltider i veckan till växtbaserat, så ser vi en ökad efterfrågan också hos Sibylla-kedjans gäster. Vi är givetvis glada och stolta över att ha fått möjlighet att vara en av de första att kunna erbjuda en Oumph!-burgare, säger Lena Lundvall, Marknadschef på Nordic Fast Food/Sibylla-kedjan

Epic Oumph! Burger har fått sin röda färg från rödbetan. Den kommer att serveras  i ett briochebröd tillsammans med friterade lökringar, rostad lök, tomatskivor, isbergssallad, BBQ-sås och en växtbaserad majonnäs.

Den nya Epic Oumph! burgaren lanseras på samtliga Sibyllarestauranger från 29:e april och kommer att kosta cirka 76 kr. Ett Epic Oumph! Meal kostar cirka 99 kr.

Oumph! är tillverkat av  sojabönor och flera restauranger har sedan tidigare Oumphburgare på sina menyer.Food for progress är ett svenskt livsmedelsföretag som förenas i drivkraften att skapa god, nyttig och klimatsmart mat Food for Progress tillverkar bland annat Oumph! och Beat. 

Av: Annika Rådlund Källa och foto: Food for progress

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer