Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Scanbox och Nenda gör ”near cinema”-filmer tillgängliga för hotellmarkanden

 
Scanbox och Nenda gör ”near cinema”-filmer tillgängliga för hotellmarkandenFilmerna kommer att g levereras med flera språk- och undertextsalternativ. Nenda och Scanbox har ingått ett avtal om distribueringsrättigheter för en samling av filmer från ”near cinema” fönstret. Med ett mål att uppdatera den nuvarande TV-infrastrukturen på hotell och införa TV-streaming för hotellbranschen kommer Nenda nu att kunna erbjuda tidlösa Hollywood-klassiker tillsammans med filmer som nyligen gått på bio.

 Innehållet kommer att distribueras via Nendas innovativa streamingplattform till hotell och vårdföretag, vilket ger direkt konkurrens till dagens linjära TV-upplevelse.

- "Hotellupplevelsen" är ett välkänt uttryck som används för att beskriva hög komfortnivåer över de som finns i de genomsnittliga hemmen, men TV-upplevelsen på hotell idag är underlägsen den man är van vid i sitt eget hem. Samarbetet med Scanbox är en del av vår strategi för att erbjuda en "bättre än hemma" TV-upplevelse på hotell i hela Norden. Enligt vårt avtal med Scanbox kan vi erbjuda nya filmer som nyligen gått på bio och som ofta inte är tillgängliga förrän mycket senare via gästens egna streamingtjänster, säger Anders Hässel, VD och medgrundare av Nenda.

Filmerna från Scanbox kommer att göras tillgängliga on demand och levereras med flera språk- och undertextsalternativ för hela Norden. Som en helt molnbaserad streamingtjänst ger Nenda också sina användare möjligheten att enkelt växla mellan olika språk och undertexter direkt i användargränssnittet. Denna funktion är av stort värde för hotellbranschen på grund av dens internationella kundkrets.

- Vi här på Scanbox är mycket glada över att arbeta med Nenda eftersom vi är engagerade i att leverera bättre digitalt innehåll till B2B TV-marknaden. Nendas streaminglösning hjälper oss att lyckas med det uppdraget och det är därför vi ser fram emot att släppa vårt innehåll på deras innovativa plattform, säger Torben Thorup Jørgensen.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Nenda