Rossini-semlan med överraskande innehåll
26 Feb 2017
- Vi lanserar Rossini-semlan med glimten i ögat och som en reaktion på alla märkliga versioner vi sett de senaste åren. Rossini-semlan sammanför några av Pontus Groups favoritsmaker - tryffel, anklever och söt vetebulle, och blir ett förvånansvärt smakligt resultat, säger Pontus Frithiof.
Kanske är det rentav årets lyxigaste semla?
Rossini-semlan kostar 150 kronor hos Bakery and Deli i Tidningshuset by Pontus, DN-skrapan.
http://pontusfrithiof.com/tidningshuset/
Rossini-semlan kostar 150 kronor hos Bakery and Deli i Tidningshuset by Pontus, DN-skrapan.
http://pontusfrithiof.com/tidningshuset/
Av: Annika Rådlund
26 Feb 2017
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet