Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Quality Hotel Waterfront utvald till Bästa mötesanläggning i Göteborg

 
Quality Hotel Waterfront utvald till Bästa mötesanläggning i GöteborgEva, Daniel, Charlotta och Samuel från Quality Hotel tog emot priset för Bästa Mötesanlaggning Göteborg. Quality Hotel Watefront, som tidigare var Carnegies gamla porterbryggeri, ligger vid Göta Älv och är omringad av caféer, restauranger och  kulturliv. Nu har hotellet blivit utvald till Bästa Mötesanläggning i Göteborg.

Travel News står bakom Wilhelmina Skogh-priset som delades ut igår på Travel News Business Forum i Göteborg. Quality Hotel Waterfront tog hem priset i kategorin ”Bästa mötesanläggning” i Göteborg och de övriga nominerade var: Clarion Hotel Post, Scandic Göteborg Central, Sankt Jörgen Park, Kviberg Park Hotel & Conference och Vann Spa Hotell & Konferens.

-Vi är extra glada över att vinna pris som bästa mötesanläggning, då det är vår stora ambition och passion att skapa de bästa och mest minnesvärda mötesupplevelserna. Oavsett om det är ett kortare frukostmöte eller en stor bröllopsfest, vill jag med min personal vid varje tillfälle överträffa förväntningarna. Det här priset är en bekräftelse på att vi lyckas bra, samtidigt som det peppar det oss att bli ännu bättre, säger Eva Sandholm, hotelldirektör på Quality Hotel Watefront.

Så här beskrivs hotellet: Quality Hotel Watefront ligger vackert intill Göta Älv omringad av historiskt intressanta byggnader, caféer, restauranger och ett spännande kulturliv. I det som förr var Carnegies gamla porterbryggeri finns idag 151 gästrum, relaxavdelning, två barer, restaurang, terrass och uteservering med havsutsikt. Samt ett flertal möteslokaler i varierande storlekar för mindre konferenser till storslagna events. Hotellet har utmärkt kommunikation med spårvagn, buss och båt in till de centrala delarna av Göteborg, såväl till de salta klipporna i skärgården.Av: Annika Rådlund Källa och foto: