Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nya såser av Erik Lallerstedt

 
Nya såser av Erik LallerstedtEriks såser - Ceasar och Aioli med tryffel. Eriks såser lanserar två nyheter: En klassisk caesarsås och en krämig aioli smaksatt med tryffel.

Eriks Caesarsås är len och krämig, med en rik och fyllig smak. Den klassiska kombinationen av parmesan, vitlök och krydda ger såsen sin tydliga och välkända karaktär. Severa caesarsås till kyckling, fisk eller vegetariska rätter. Eller låt den vara pricken över i:et på en klassisk caesarsallad.

EriksTryffelaioli ingår i Eriks premiumsortiment och är krämig i konsistensen, med en väl avvägd smak av tryffel och vitlök. P Passar både fisk och kött eller som dipp till grillade grönsaker, klyftpotatis och rotfrukter.

- De nya såserna kan även vara en fin hjälp eller utgångspunkt för alla som vill skapa själva. Särskilt i vårtider. En röra med tryffelaioli, sparristärningar och fint skuren persilja till exempel. Eller en annan variant med Caesarsås, kokt hackat ägg och rödlök i en somrig sandwich kommer också bli rasande gott vågar jag lova., säger Erik Lallerstedt.
.

Om Erik Lallerstedt

Erik Lallerstedt som utvecklar alla Eriks såser är en av Sveriges främsta och mest prisbelönta kockar. Erik har bland annat belönats med stjärnor i Guide Michelin, Gastronomiska Akademiens Guldmedalj, Kungliga Näringslivsmedaljen, H.M. Konungens Guldmedalj i högblått band samt S:t Eriksmedaljen för sina gastronomiska insatser.www.kavli.se