Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Ny tjänst för förmedling av restaurangjobb

 
Ny tjänst för förmedling av restaurangjobbNu lanseras Payhour, en digital tjänst för förmedling av arbete i restaurangbranschen. Nu lanseras Payhour, en digital tjänst för förmedling av jobb som kock, serverings, bar eller diskpersonal. 

Den arbetssökandes cv matchas med jobb utifrån erfarenhet och önskemål. Restaurangens bemanning förenklas av appens  betygsfunktion som gör förfrågan träffsäker och borgar för nöjdhet. 


Grundarna av Payhour består i huvudsak av krögare och personer med restaurangbakgrund som upplevt behovet av akut bemanning och sett utmaningarna med de traditionellabemanningsföretagen.

− Vi vill skapa en tjänst där man som krögare kan styra vem som kommer och där du som medarbetare kan ta ställning till vilket uppdrag du vill acceptera. Tidigare har man egentligen aldrig vetat vem som dyker upp, men matchningsfunktionen i Payhour pushar resurser baserat på dina önskemål och vår ratingtjänst underlättar när det ska gå snabbt, säger Douglas Nystrand, grundare Payhour.

Payhour  meddelar att 300 anslutna profiler samt ett stort antal krogar har anslutit sigpå kort tid.  Än så länge förmedlar Payhour endast jobb i Stockholmsområdet, men uppdrag i fler städer väntas successivt under våren. Det är kostnadsfritt att registrera sig hos Payhour, både för de som söker jobb och personal. 

 Ersättningen betalas ut direkt vid avslutat uppdrag. Under testperioden har Payhour förmedlat ett flertal uppdrag och efter en finjustering avtekniken är tjänsten redo att hantera ett högt tryck under kommande högsäsong.Payhour finns för nedladdning via AppStore eller Google Play.

 www.payhour.se Av: Annika Rådlund Källa och foto: Payhour
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Anmäl dig här!