Ny O’Learysrestaurang på Arlanda
2 Nov 2016
- Vi tycker det blir superkul att utöka vårt erbjudande på Arlanda, särskilt eftersom den här restaurangen är belägen före säkerhetskontrollen och därmed tillgänglig för alla Fans, säger Christian Bellander, VD O’Learys Trademark. Vi är också stolta och glada för att Swedavia och vår franchisetagare SSP ser att O’Learys blir ett attraktivt erbjudande både för resenärer och övriga flygplatsbesökare.
SSP, ett ledande restaurangföretag inom mat- och dryckeskoncept i resecentrum världen över, driver redan de befintliga O’Learys-restaurangerna på Arlanda och kommer att fortsätta driva även med det nya tillskottet.
- O’Learys har varit en stor del i vår strävan att utveckla mat- och dryckesupplevelser och vi är glada över att kunna öppna ännu en restaurang, säger Lars Edengréen, VD SSP Sverige. SkyCity binder samman Arlanda och vi ser att O’Learys SkyCity kommer att bli en självklar plats för både familjer, vänner och kollegor att samlas på.
Restaurangen är belägen på SkyCitys övervåning och har 85 sittplatser. Menyn rymmer O’Learys-klassiker och självklart är sport i en mängd olika former en given ingrediens även på restaurangen i SkyCity.
- För Swedavia är det viktigt att utveckla vårt erbjudande med ett varierat utbud av restauranger till resenärer och besökare. O’Learys SkyCity blir därför ett mycket bra komplement till övriga restauranger i SkyCity, säger Nina Sandler, Affärschef Retail, Food & Beverage på Swedavia.
O’Learys SkyCity öppnar onsdag den 2 november och öppettiderna är klockan 10.00-23.00.
O’Learys Bar & Restaurant
Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Belgien, Spanien, Ungern, Turkiet, Abu Dhabi, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2015 till 1,85 miljarder kronor.
Av: Annika Rådlund Källa: O´Learys
Foto: O´Learys
Foto: O´Learys
2 Nov 2016
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok