Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nordic Choice Hotels är Sveriges bästa arbetsplats i resebranschen

 
Nordic Choice Hotels är Sveriges bästa arbetsplats i resebranschenNu har vinnaren av utmärkelsen Sveriges bästa arbetsplats 2019 utsetts. Nordic Choice Hotels fick en topplacering i kategorin "Stora företag" och blev därmed bäst inom hotellbranschen. Nordic Choice Hotels har utnämnts till Sveriges bästa arbetsplats i resebranschen och till Sveriges fjortonde bästa i samtliga branschkategorier, när Great Place to Work korade 2019 års vinnare.

Varje år genomför det internationella företaget Great Place to Work en undersökning, med de anställda som utgångspunkt, för att fånga upp vilka arbetsplatser som är absolut bäst att arbeta på. Undersökningen består av medarbetarundersökningar och hur företagen själva motiverar, inspirerar och tar hand om sina anställda samt hur företagskulturen ser ut.

- Vi är oerhört stolta över vår företagskultur och jobbar målinriktat för att vara ett värdebaserat, annorlunda företag med stor mångfald bland våra 16 500 medarbetare. Vår målsättning är inte bara att vara bäst i branschen utan att vara landets bästa arbetsplats. Den här utmärkelsen har gett oss ännu mer kraft att fortsätta utveckla Nordic Choice Hotels till Sveriges och Nordens bästa arbetsplats, säger Katalin Paldeak, Chief Operating Officer på Nordic Choice Hotels.

Drygt 200 företag deltog i årets ranking och Nordic Choice Hotels placerade sig på plats 14 i kategorin "Stora organisationer". På listan över stora organisationer rankas arbetsplatser med 250 eller fler medarbetare. Med sin topprankning fortsätter Nordic Choice Hotels att befästa sin ställning som en av Sveriges bästa arbetsplatser.

- Vi satsar mycket på såväl vår företagskultur som på våra anställda, både genom utbildningar och genom att erbjuda goda karriärmöjligheter. Hos oss ska man ha möjlighet att utvecklas, uppleva att man har stor frihet att pröva och fela och bidra till att bygga ett hållbart bolag som tar ansvar för samhället. Det är oerhört roligt att se att detta återspeglas i koringen av Sveriges bästa arbetsplats, säger Ann Mårder, VP People & Culture Nordic Choice Hotels.

Nordic Choice Hotels
har 190 hotell och 16 500 anställda i Norden och Baltikum. Företaget marknadsför kedjorna Comfort, Quality Hotel och Clarion Hotel, samt 20 fristående hotell. 
Av: Annika Rådlund Källa: Nordic Choice Hotels
Foto: Truls Busch


 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer