Korvbrödsbagarn Potato Burger bun kommer finnas i butik
8 Maj 2019
Potato burger bun bakas med potatis, vilket ger brödet den unika texturen och rena smaken. Smaken är neutral och har en fin ton av sälta, vilket lyfter smakerna på fyllningen.
- Vi har jobbat länge med att få fram den perfekta texturen som är hemligheten med den här typen av bröd. Vi började med att lansera brödet mot restauranger och efter att ha gjort succé där, vill vi nu att alla ska kunna få njuta av en äkta amerikansk burgarupplevelse. Direkt från Örebro, säger Marknadsdirektör Eva Strömbom.
Kultiga burgarställen i USA har haft den här typen av bröd ända sedan 50-talet och många initierade burgarställen i Sverige har också hakat på Potato bun-trenden. Efter en lyckad lansering av produkten mot restauranger, lanserar nu Korvbrödsbagarn Potato burger bun även mot konsument.
- Många har frågat efter den här produkten de senaste åren. Jag har till och med fått mail från konsumenter som säger att de ”smugglat” med sig Potato bun-bröd hem i resväskan efter att ha varit i USA. Nu slipper de det, fortsätter Eva Strömbom.
Potato burger bun:
- Bakat med potatis vilket ger en unik textur och ren smak.
- Bakat enbart av växtbaserade ingredienser = veganskt.
- Glazad yta.
- Fritt från konserveringsmedel.
- Mindre socker.
www.lantmannen.com
8 Maj 2019
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"