Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Korvbrödsbagarn Potato Burger bun kommer finnas i butik

 
Korvbrödsbagarn Potato Burger bun kommer finnas i butikPotato Burger bun från Korvbrödsbagaren.  I USA har hamburgerbröd bakat med potatis länge varit en storsäljare på både restaurang och i butik. Men i Sverige har det trendiga brödet endast funnits på initierade hamburgerrestauranger – tills nu. 

Korvbrödsbagarn lanserar Potato burger bun så att även svenska hemmakockar kan laga en ovanligt soft burgare hemma. Receptet är utvecklat av Korvbrödsbagarn och de mjuka bröden bakas i Örebro.

Potato burger bun bakas med potatis, vilket ger brödet den unika texturen och rena smaken. Smaken är neutral och har en fin ton av sälta, vilket lyfter smakerna på fyllningen.

-       Vi har jobbat länge med att få fram den perfekta texturen som är hemligheten med den här typen av bröd. Vi började med att lansera brödet mot restauranger och efter att ha gjort succé där, vill vi nu att alla ska kunna få njuta av en äkta amerikansk burgarupplevelse. Direkt från Örebro, säger Marknadsdirektör Eva Strömbom.

Kultiga burgarställen i USA har haft den här typen av bröd ända sedan 50-talet och många initierade burgarställen i Sverige har också hakat på Potato bun-trenden. Efter en lyckad lansering av produkten mot restauranger, lanserar nu Korvbrödsbagarn Potato burger bun även mot konsument.

-       Många har frågat efter den här produkten de senaste åren. Jag har till och med fått mail från konsumenter som säger att de ”smugglat” med sig Potato bun-bröd hem i resväskan efter att ha varit i USA. Nu slipper de det, fortsätter Eva Strömbom.

 Potato burger bun:

-       Bakat med potatis vilket ger en unik textur och ren smak.  
-       Bakat enbart av växtbaserade ingredienser = veganskt.
-       Glazad yta.
-       Fritt från konserveringsmedel.
-       Mindre socker.


www.lantmannen.com