Korvbrödsbagarn Potato Burger bun kommer finnas i butik
8 Maj 2019
Korvbrödsbagarn lanserar Potato burger bun så att även svenska hemmakockar
kan laga en ovanligt soft burgare hemma. Receptet är utvecklat av
Korvbrödsbagarn och de mjuka bröden bakas i Örebro.
Potato burger bun bakas med potatis, vilket ger brödet den unika texturen och rena smaken. Smaken är neutral och har en fin ton av sälta, vilket lyfter smakerna på fyllningen.
- Vi har jobbat länge med att få fram den perfekta texturen som är hemligheten med den här typen av bröd. Vi började med att lansera brödet mot restauranger och efter att ha gjort succé där, vill vi nu att alla ska kunna få njuta av en äkta amerikansk burgarupplevelse. Direkt från Örebro, säger Marknadsdirektör Eva Strömbom.
Kultiga burgarställen i USA har haft den här typen av bröd ända sedan 50-talet och många initierade burgarställen i Sverige har också hakat på Potato bun-trenden. Efter en lyckad lansering av produkten mot restauranger, lanserar nu Korvbrödsbagarn Potato burger bun även mot konsument.
- Många har frågat efter den här produkten de senaste åren. Jag har till och med fått mail från konsumenter som säger att de ”smugglat” med sig Potato bun-bröd hem i resväskan efter att ha varit i USA. Nu slipper de det, fortsätter Eva Strömbom.
Potato burger bun:
- Bakat med potatis vilket ger en unik textur och ren smak.
- Bakat enbart av växtbaserade ingredienser = veganskt.
- Glazad yta.
- Fritt från konserveringsmedel.
- Mindre socker.
www.lantmannen.com
Potato burger bun bakas med potatis, vilket ger brödet den unika texturen och rena smaken. Smaken är neutral och har en fin ton av sälta, vilket lyfter smakerna på fyllningen.
- Vi har jobbat länge med att få fram den perfekta texturen som är hemligheten med den här typen av bröd. Vi började med att lansera brödet mot restauranger och efter att ha gjort succé där, vill vi nu att alla ska kunna få njuta av en äkta amerikansk burgarupplevelse. Direkt från Örebro, säger Marknadsdirektör Eva Strömbom.
Kultiga burgarställen i USA har haft den här typen av bröd ända sedan 50-talet och många initierade burgarställen i Sverige har också hakat på Potato bun-trenden. Efter en lyckad lansering av produkten mot restauranger, lanserar nu Korvbrödsbagarn Potato burger bun även mot konsument.
- Många har frågat efter den här produkten de senaste åren. Jag har till och med fått mail från konsumenter som säger att de ”smugglat” med sig Potato bun-bröd hem i resväskan efter att ha varit i USA. Nu slipper de det, fortsätter Eva Strömbom.
Potato burger bun:
- Bakat med potatis vilket ger en unik textur och ren smak.
- Bakat enbart av växtbaserade ingredienser = veganskt.
- Glazad yta.
- Fritt från konserveringsmedel.
- Mindre socker.
www.lantmannen.com
8 Maj 2019
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok