Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Högt tryck inför Halloween på Kolmården

 
Högt tryck inför Halloween på KolmårdenKolmården storsatsar på Halloween i år och Vildmarkshotellet är fullbokat. Den 17 oktober öppnade Halloween på Kolmården och trycket på biljetter har varit stort och Vildmarkshotellet är fullbokat. Genom att utöka öppettiderna i den stora parken och öppna upp en extra entré finns det nu möjlighet att ta emot fler gäster.

Under en höst där många aktörer tvingas ställa in sina evenemang har Kolmården storsatsat med ett större Halloween än någonsin. Med hänsyn till den pågående pandemin har årets Halloween redan utökats med fler antal dagar för att sprida ut gästerna och säkerställa distanshållning i parken. Och efterfrågan på biljetter har varit enorm. 

När det var 10 dagar kvar till premiären hade redan 47 000 biljetter bokats. Det är 7 000 fler än under hela Halloween 2018 och tangerar rekordet från 2019 då de totalt hade drygt 49 000 besökare. Efterfrågan på boende i samband med Halloween har även den varit enorm och Vildmarkshotellet är redan fullbokat.

– Det känns fantastiskt att vi redan nu kan konstatera att årets Halloween blir en succé. Vi har jobbat hårt med smittskyddsåtgärder hela sommaren och att så många redan bokat biljetter är ett tecken på att våra gäster känner sig trygga hos oss. Vi vill kunna erbjuda säkra upplevelser till så många barnfamiljer som möjligt och därför känns det extra kul att kunna meddela att vi utökat våra öppettider och nu alltså kan släppa fler biljetter. Nu laddar vi inför Halloweenpremiären den 17 oktober, sa Christine Karmfalk, vd på Kolmården, dagarna innan.Destination Kolmården består av Kolmårdens Djurpark och Vildmarkshotellet. Kolmårdens Djurpark öppnades 1965 och är idag Nordens största djurpark. Vildmarkshotellet är ett 4-stjärnigt möteshotell vid Bråvikens strand  och det ligger nära djurparken. Destination Kolmården är en del av Parks and Resorts där Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland.


Av: Annika Rådlund Källa och foto: Kolmården