Franska Cidraie släpper ekologisk päroncider
29 Maj 2019

Cidraie Organic Pear är en fransk halvtorr och medelfyllig ljus cider från Normandie, som består till 100% av ekologiska produkter. Cidern tillverkas endast av äppel- respektive päronmust och vildjäst, utan tillsatt socker. Vid framställningen av Cidraie Organic Pear används en sen päronsort som mognar från oktober och framåt. När musten är pressad och klar använder man sig uteslutande av en naturlig vildjäst, som ger en naturlig, komplex och nyanserad smak.
- Cidraie Organic Pear innehåller inget tillsatt socker och har en frisk, halvtorr smak av naturliga päron som balanseras av lätta och friska citrustoner. Den passar utmärkt att dricka som den är, men smakar också fantastiskt bra till en bit ost, säger Marina Misisca, Brand Manager French Portfolio, Pernod Ricard Sweden.
Källa och foto: Pernod Ricard
29 Maj 2019
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Sodexo förvärvar restauranggruppen K-märkt
"Vi driver förändring genom hur vi köper och lagar mat"
-
Boulebar expanderar utanför Norden
En inbjudan på LinkedIn ledde till den första Boulebaren utanför Norden
-
Renoverar 8 hotell för 180 miljoner
"I ett svep höjer vi nu åtta av hotellens standard genom renoveringar och investeringar i fastigheterna"
-
Återhämtning på jobbet – så blir det möjligt
Experternas bästa tips för att åstadkomma återhämtning.
-
Ritar hotell vid Liseberg
Semrén & Månsson har ritat det nya hotellet.
-
Hotel Tylösands nya framsida
Förutom nya hotellrum rymmer den nya hotellflygeln konferens och utställningsyta.
-
Svenska arkitekter har inrett nyöppnade Nobis Hotel Palma
Nytt hotell i en av Palmas äldsta byggnader - ett muslimskt palats från 1100-talet