Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

De blev utsedda till Årets campingföretagare

 
De blev utsedda till Årets campingföretagareÅrets pristagare SCR Svensk Camping Årets campingföretagare återfinns i Skåne. Det avslöjades igår på campingbranschens årliga gala där näringen delar ut priser till framstående aktörer. Pristagarna Peo Nilsson och Madelene Bernaxel är unga veteraner som driver fyra campinganläggningar i Skåne/Småland.

SCR Svensk Camping  samlade medlemmar från hela landet för årskonferens i Malmö. Konferensen avslutades med att framstående företagare uppmärksammades.

– Branschen utvecklas snabbt just nu och det görs stora investeringar. Juryn har det angenäma besväret att ha många värdiga vinnare att välja bland, säger SCR Svensk Campings ordförande Tomas Ringsby Petersson.

Det mest prestigefulla priset Årets campingföretagare gick alltså till Skåne, men fina utmärkelser gick även till pristagare från Blekinge, Värmland, Öland, Norrbotten och Stockholm.

- Det finns framgångsrika och innovativa företagare i vår bransch över hela Sverige. Vår vision är att göra Sverige till Europas bästa campingland och våra medlemmar visar att vi är på god väg, säger Tomas Ringsby Petersson.
Årets campingföretagare
 är Peo Nilsson och Madelene Bernaxel, Skåne. Pristagarna har efter två decennier som anställda tagit klivet till att driva fyra campinganläggningar. De sätter alltid gästen i fokus och den totala kundupplevelsen smittar också av sig på övrig personal som de leder och utvecklar i samma anda. I pristagarna andas en campingentreprenörs tvillingsjäl med mångkunnighet, flexibilitet, serviceanda och viljan att våga utvecklas.

Årets innovatör/entreprenör är Fredrik Fredriksson, Wikegårds Semesterby, Öland. En småskalig campingentreprenör med mycket värme och kvalitet som oftast tänker annorlunda och genom långsiktighet samt ihärdighet har fått verksamheten att växa.

Årets marknadsförare är Camilla Hammarbäck, Lunedets Camping, Örebro län. Med målmedvetenhet och stort hjärta har pristagaren med små medel lyckats öka beläggning och omsättning genom smarta lösningar i marknadsföringen.

Årets ledare är Johanna Fransson, Sommarvik AB, Värmland. Med flera campingplatser inom sitt ansvar och med produktivitet, stort personligt engagemang och nytänkande har pristagaren tagit sig an utmaningar och förädlat dem.

Årets branschförflyttare
 är Tom Sibirzeff, Nordic Camping & Resort, Stockholm. Genom ett personligt ledarskap har pristagaren lockat finansiärer till campingbranschen och tagit campingföretagandet till ett riksomfattande företag som utvecklat kedjebildandet i branschen.

Årets Unga företagare
, stipendiet Tummen Upp gick till Sarah Johansson, Dragsö Camping & Stugby, Blekinge. Med engagemang och en naturlig fallenhet för affärsmannaskap samt med klart gästfokus men också en klar syn på lönsamhet, har årets pristagare många år framför sig inom campingbranschen.

Årets insats, ett stipendium från Caravan Club, gick till de unga företagarna Viktor Brännmark och Sebastian Jonsson, Nordic Lapland Camp & Resort, som utan någon branschvana började året med att köra guidade turer ombord på en isbrytare till att innan året var slut driva en campinganläggning med en exklusiv restaurang, ett stort aktivitetsutbud och stugor med hotellstandard.

Priserna består av glasskulpturer designade av Maria Pettersson och tillverkade på glasbruket Bergdala Studioglas. Årets campingföretagare får även träskulpturen ”Mellan tummen och pekfingret”, skulpterad av Anders Björklund, Orsa.


SCR Svensk Camping 
SCR Svensk Camping är branschorganisation för Sveriges camping- och stugföretagare. Av: Annika Rådlund Källa: SCR

Taggar

Tävling Nyheter