Vill du jobba på toppen av Världsarvet? Nu söker Toppstugan sommarkollegor!
19 Mar 2024
Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en riktigt härlig sommar i FriluftsByn mitt bland Höga Kusten alla sevärdheter och utflykter där du tillsammans med sköna kollegor ser till att ett av Höga Kustens mest populära besöksmål levererar kvalitet och service till alla gäster.
Vi har störst behov av kollegor från Juli till andra helgen i Augusti men kan du börja tidigare och stanna lite längre så är det toppen. Under sommaren arbetar cirka 10 personer på Toppen och totalt 35 personer i FriluftsByn, många bor på området vilket gör att det blir en stark gemenskap bland oss kollegor. Självklart kan vi hjälpa till med boende.
Vilka söker vi?
Vi tänker att någon eller några får rollen som ”Assisterande Toppstugeansvar”. Förmodligen är du lite mer erfaren av café och fik och kan hoppa in och ta huvudansvar när Jossan inte är på plats.
Vi söker även ”Café biträden” som gärna har erfarenhet eller är sådär skönt pigga och trevliga för du kommer lära dig sysslorna riktigt snabbt. Du kommer att stå i kassan men också fixa våfflor och luncher samt tillsammans med övriga gänget diska och städa. Det är riktigt kul och många kommer tillbaka varje sommar.
Arbetsuppgifter
Toppstugan:
– Förbereda enklare måltider och våfflor.
– Sköta kassan, disk, städ
– Se att skyltning, exponering och prislistor är snygga, uppdaterade och tydliga.
Toppkiosken:
– Förberedar smörgåsar, kaffe etc.
– Se till att vi har rätt fika, glass och dryck och att vi flaggar när vi behöver ny beställning.
– Se att skyltning, exponering och prislistor är snygga, uppdaterade och tydliga.
Ansökan och lön
Ansök genom att maila CV till [email protected].
Skriv gärna Toppstugan eller Toppfiket i rubriken då du mailar.
Har du frågor så är det enklast att maila oss så återkommer vi snabbt som blixten.
Individuell lönesättning utefter erfarenhet.
Hoppas vi ses!
/Jossan och resten av gänget i Friluftsbyn
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hotellet har inrett ett Mellorum
Mellorummet har glammiga detaljer och utlovar flera överraskande inslag. Bland annat kommer...
-
Husmanskosten får en egen dag i kalendern
"Husmanskostens dag har potential att bli en viktig dag"
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen: