Vikarierande kock Liljaskolans kök
14 Mar 2024
Vi söker nu en kock till Liljaskolans kök i Vännäs.
Köket lagar mat till förskola, grundskola och gymnasium. Köket är en del av kommunens kostavdelning där ett team på cirka 30 medarbetare på tre olika kök lagar mat som är både god, varierad och näringsriktig till elever och medborgare.
ARBETSUPPGIFTER
Som kock kommer du att arbeta med de varierade arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, tillagning av specialkost, planering, inköp, beredning och servering. Samarbete mellan köken är mycket viktigt för verksamheten, därför är det möjligt att ibland arbeta på andra kök och i andra arbetslag.
I arbetet som kock är kreativitet och förmågan att vara välorganiserad och effektiv mycket viktigt men även att du inte tvekar inför att fatta nödvändiga verksamhetsbeslut. Det är även nödvändigt att kunna förändra arbetet efter nya förutsättningar. En sådan flexibilitet krävs för att kunna lösa nya och ibland oväntade situationer som uppstår. Samarbete och kommunikation är viktiga egenskaper då arbetsgruppen består av många personer. Viktigt är också att du har kunden i centrum, inser vikten av service och alltid arbetar för ett gott bemötande.
KVALIFIKATIONSKRAV
Vi ser att du
- har en treårig gymnasieutbildning; storköks- och kockutbildning eller motsvarande erfarenhet
- har goda kunskaper i tillagning av specialkost
- har god datavana, då mycket av våra beställningar, kommunikation och dokumentation utförs på detta sätt
- behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift
Om du har erfarenhet av arbete inom storkök ser vi det som meriterande.
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
14 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"