Värd/Värdinna till SAS Lounge
12 Mar 2024
PUBLICERAD: 12 mars 2024 | SÖK JOBBET SENAST: 15 april 2024 | KOMMUN: Sigtuna | YRKE: Restaurangbiträde | ANTAL PLATSER: 5| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi söker dig som vill jobba heltid eller extra vid behov
Sodexo driver SAS Business- och Guldlounger på Arlanda. Vi förbereder och serverar mat och dryck till SAS passagerare som besöker loungen.
Arbetet på Arlanda bedrivs i en internationell miljö där tempot är stundtals högt.
Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
För att få arbeta på en flygplats krävs kontroll i belastningsregistret, och även hos Transportstyrelsen. Du behöver också kunna visa vad du gjort de senaste fem åren. En säkerhetsintervju kommer också att genomföras. Detta gör att rekryteringen kan ta upp till sex veckor.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:
• Förbereda och sätta upp buffén
• Fylla på buffen och hålla rent och snyggt
• Plocka disk i matsalen
• Diska
• Hälsa gästerna välkomna och se till att de trivs i loungen
Kvalifikationer/Krav:
• Vana från arbete i restaurang eller annat servicearbete
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Förståelse i engelska
• Har du kunskaper om mat är det en merit
• Ha dokumenterad sysselsättning från de senaste fem åren (t ex: arbetsgivare, utbildning osv)
Personliga egenskaper:
• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar
Anställningsform och arbetstider:
Arbetstiderna är 2-skift och varannan helg. Öppettiderna i loungen varierar beroende på trafikprogram. Normala öppettider i loungen är 05:00-21:30.
Vi har kollektivavtal med HRF
Har du frågor kontakta
[email protected]
Din ansökan vill vi ha senast den 15 april.
Ansökan kan endast göras via vår hemsida.
Välkommen med din ansökan!
Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning:
-
Människor som bakar mår bättre
Ny rapport visar fördelarna med att baka och vad som är mest populärt
-
Strawberry utökar i Skåne
Fastigheten renoveras nu till sin forna glans