Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Tre glassiga nyheter från Triumf

 
Tre glassiga nyheter från TriumfHux Flux, Choko Nut och Farbror Arnes Vit Choklad. Årets Triumfnyheter är allt ifrån isglass till krämig gräddglass med mycket choklad och en klassiker som är tillbaka i sortimentet.

1996 försvann Hux Flux ur Triumf sortiment. Efter en lång paus och stor efterfrågan från nostalgiska konsumenter tas den åter in i sortimentet. En pinnglass gjord på fruktjuice från apelsin, ananas och mango. 

FarbrorArnes glass kommer inför denna säsong i ännu en tappning.

– Det blev en riktig succéstart för nya varumärket Farbror Arnes med smaken Gräddkola förra året. Vi sålde nästan 44% fler Farbror Arnes Gräddkola än beräknat. Riktigt härligt att se att våra konsumenter älskar Farbror Arnes lika mycket som vi gör! I år fortsätter vi utöka sortimentet med ytterligare en premiumglass gjord på vaniljgräddglass täckt med ett härligt chokladtäcke, säger Felix Müntzing, marknadschef på Triumf Glass.

Farbror Arnes Vit Choklad:  Gräddglass dubbeldoppad i mango- passionsfrukt och vit choklad. En hyllning till Arne Müntzing, grundare av Triumf Glass och svensk glassmakare sedan 1931.

Choko Nut: 
Älskar du mjölkchokladgräddglass och hasselnötter? Då är detta den perfekta nyheten för dig. En helt fulländad kombination av krispiga nötter och len mjölkchoklad. 

Lanseringen sker nu i vecka 7.
Av: Annika Rådlund Källa: Triumf Glass

Taggar

Glass Produktnyheter