Sushi-Chef sökes för Hawaii Poké Stockholm
11 Mar 2024
Om Jobbet
Sedan 2016 har vi på Hawaii Poké arbetat med att förse våra kunder med hälsosam och smakrik mat med färska ingredienser inspirerad av den Hawaiianska och Japanska matkulturen. Hawaii Poké växer allt mer för varje dag som går och letar nu nya Surfers för våra befintliga och kommande enheter.
Har du erfarenhet av restaurang, snabbmatskedja, storkök, eller bara ett stort intresse för mat, och är sugen ett serviceyrke som kännetecknas av högt tempo, gemenskap, och en kärlek kundservice? Då är du rätt person för oss!
Som person ska du vara service-minded, motiverad och ha god samarbetsförmåga. Du ska vara intresserad av nyttig fräsch mat, vara stresstålig och ha en vilja att arbeta hårt. Det är viktigt att du är en lagspelare och har ett glatt humör.
Om Rollen
I rollen som Sushi-Chef har du hand om förberedande av livsmedel och försäljning med god service. Tjänsten inkluderar även köksarbete inklusive städ, disk, uppackning och påfyllning av produkter.
Har du viljan och förmågan att avancera och lära vidare finns det goda möjligheter för detta inom företaget. Genom våra interna utbildningar och ytterligare träning kan du på sikt utöka dina ansvarsområden och därmed få större inflytanden samt möjlighet att påverka restaurangens dagliga drift.
Hawaii Poké erbjuder ett mångsidigt och utvecklande arbetsklimat för dig som är lösningsorienterad, positiv och fokuserad för att försäkra att varje kund får en "Aloha" erfarenhet.
Välkommen in med din ansökan till [email protected]
ÖVRIG INFORMATION
Anställningsgrad: Heltid/Deltid
Plats: Stockholm
Språk: Svenska i tal. Kunskaper i engelska är meriterande
Lön: Timlön - Vi följer kollektivavtal och erbjuder OB-ersättning.
Förmåner: Tjänstepension, sociala aktiviteter, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter, positiv och rolig arbetsmiljö.
#jobbjustnu #restaurangbiträde #stockholm
11 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hotellet har inrett ett Mellorum
Mellorummet har glammiga detaljer och utlovar flera överraskande inslag. Bland annat kommer...
-
Husmanskosten får en egen dag i kalendern
"Husmanskostens dag har potential att bli en viktig dag"
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen: