Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Storsatsning under sommaren – har fördubblat bokningarna

 
Storsatsning under sommaren – har fördubblat bokningarnaI sommar planerar Holiday Club Åre nio träningsevenemang före midsommar. Holiday Club Åre storsatsar på barmarksperioden och har denna vecka sex gånger högre försäljning av det populära familjepaketet i juli som inkluderar gratis aktiviteter för familjer. 

Sett över hela barmarksperioden har Holiday Club Åre fördubblat antalet bokningar för kommande juni-december jämfört med föregående år – och med 400% jämfört med 2016 då Pernilla Gravenfors tillträdde som VD.

- Vår satsning på träning och hälsa har gått hem hos våra gäster. Vi arrangerar egna träningshelger och har har gått ihop med partners för att göra riktigt bra evenemang ihop. Till exempel anordnar vi en stor outdoorhelg för tjejer tillsammans med Salomon i höst och några veckor tidigare arrangerar vi träningshelgen Höstglöd Åre där vi räknar med att dubbla antalet deltagare från 150 till 300, säger Pernilla Gravenfors.

Att skapa reseanledningar till Åre har varit huvudfokus för säljteamet på Holiday Club. Det innebär också ett förändrat arbetssätt.

- Vi har satt upp en gedigen struktur för hur vi arbetar med stora träningsevent och lanserade vår sommarkalender redan vid årsskiftet. Det ger oss tid att förbereda alla våra arrangemang så att vi kan leverera en riktigt bra produkt till våra gäster, förklarar Pernilla.

I sommar planerar Holiday Club Åre nio träningsevenemang före midsommar som ska locka såväl vuxna som familjer med barn i alla åldrar.

- Vi har ökat antalet deltagare på våra traditionella löparhelger med runt 100% vissa helger. Nu vill vi satsa mer på familjer och lekfull rörelseglädje tillsammans både barn och vuxna, säger Pernilla.

SkiStars välkända profil Valle flyttade in på Holiday Club förra sommaren och bjöd barn på både gympa och yoga. Tillsammans med kajakpaddling och familjehikes på fjället var det en av hotellets mest populära aktiviteter. Till sommaren kan familjer vara med på ett aktivt midsommarfirande eller O-Ringens familjehelg med orienteringsinslag, bland mycket annat.

Nyligen släpptes schemat till träningshelgen Höstglöd Åre, en av de träningshelger som Holiday Club satsar stort på. I år är temat ”träningsrevolution”, en uppmaning från den populära hälsoprofilen Erika Kits Gölevik.  

- I allt vi gör jobbar vi med en tydlig kompass. För oss är det viktigt med vårt varför. Från vilka partners vi väljer att teama upp med till varför vi som medarbetare ska komma till jobbet varje dag för att göra vårt bästa. Med ett tydligt varför kommer arbetsglädje vilket leder till resultat, avslutar Pernilla Gravenfors.

Holiday Club Åre inleder sommarsäsongen samtidigt som vintersäsongen avslutas. De två första helgerna i maj hyr man liftarna på Åreskutan och bjuder alla boendegäster på SkiPass. Den andra av dessa helger arrangerar man samtidigt årets första löphelg: Trail run & Yoga – vars deltagare också kan åka lift upp, fast för att springa på fjället.

Holiday Club Åre är fjällens träningshotell och ligger mitt i Åre by mellan fjäll och sjö. Hösten 2016 renoverades hotellet som är en hyllning till naturen, det lokala och ett aktivt liv.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Holiday Club