SOUSCHEF TILL HOVÅS KALLBADHUS
12 Mar 2024
Gästerna ska mötas av god mat, vacker miljö och ett varmt mottagande. Vi öppnar under våren vårt nytillskott Përlan - kanske västkusten vackraste rum!
Kvalifikationer och egenskaper
Ett brinnande intresse för mat, smak och textur!
Stor erfarenhet av à la carte-, lunch- och festvåningsmatlagning.
Matkalkylering och budgethanterng är vardagsmat för dig.
Du tycker om att skriva menyer och utveckla köket i samarbete med kökschef och övrig personal.
Du är självklart SJÄLVGÅENDE i köket och kunna hantera både prepp, varm- och kallkök samt luckan.
Struktur, hygien och egenkontroll är en självklarhet för dig.
Yrkesutbildning inom restaurang ser vi varmt på.
Självklart är du en god lagspelare som vill utvecklas och dela med dig av din egen kunskap.
Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med vår kökschef och vår ledning för att utveckla Hovås Kallbadhus men förväntas självklart också arbeta självständigt. Arbetet är dag- och kvällstid både vardag och helg.
Vi erbjuder rätt person ett spännande arbete i ett företag med hög utvecklingspotential. Tjänsten är tillsvidareanställning heltid fördelat under året. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.
Är detta du? Välkommen med din ansökan senast den 28 augusti: CV, personligt brev och gärna bild. Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten så ring eller maila Kenneth Johnsson, kökschef, [email protected] alternativt Charlotte Davidson, VD, 0709-423292, [email protected].
#jobbjustnu
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"