Sommarpersonal till köket - Bufféansvarig
12 Mar 2024
PUBLICERAD: 12 mars 2024 | SÖK JOBBET SENAST: 12 april 2024 | KOMMUN: Varberg | YRKE: Köksbiträde | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection® Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!
Clarion Collection® Hotel – Yours truly. Clarion Collection® Hotel är en del av Strawberry.
Är du Clarion Collection® Hotel Fregattens nya köksstjärna?
Att vi bjuder alla våra gäster på Tonight’s Special och Afternoon Sweets är mycket uppskattat och något som nästan blivit en symbol för den varma, ombonade känslan man får på våra hotell. Nu letar vi efter dig som tycker att matupplevelsen är lika viktig för ögat som för smaklökarna.
Om tjänsten:
Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa en härlig vardag för våra sommargäster. Det gör du genom att förbereda samt servera frukostbuffé och kvällsmat med omtanke och kärlek. Din arbetsdag är varierande. Du bakar, gör sallader, diskar, kokar pasta, säljer dryck till kvällsmaten och när det är en lugn stund passar du på att piffa i matsalen och pyssla så att vårt hotell upplevs som varmt och ombonat. Passen är förlagda till både vardagar och helger, du arbetar både tidiga morgnar och sena kvällar. Skift- och helgarbete ingår. Du rapporterar direkt till kökschef Magnus på hotellet.
Om dig:
• Du har en varm och omtänksam personlighet.
• Du tycker om att laga mat.
• Du tycker att det är roligt att småprata med både stora och små, och att göra någons dag lite bättre med små medel.
• Du är en naturlig inspiratör som tycker om att motivera människor runt dig bara genom att vara dig själv.
• Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
• Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo.
• Du är flytande i både skrift och tal i både svenska as well as in English för att kunna möta alla våra gäster på ett så personligt plan som möjligt.
• Du har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs.
• Att ha jobbat i kök/restaurang tidigare är en merit.
Vi ger dig:
En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Omringad av fantastiska kollegor bidrar du med din arbetsglädje och hittar din plats i teamet som tillsammans ser till att hotellet når sina mål. Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats.
Ansök:
Skicka ditt CV och ett personligt brev till [email protected] senast 12/4. Rekrytering sker löpande.
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning:
-
Människor som bakar mår bättre
Ny rapport visar fördelarna med att baka och vad som är mest populärt
-
Strawberry utökar i Skåne
Fastigheten renoveras nu till sin forna glans