Söker gatuköksbiträde till Mandy´s Fast food i Falköping
12 Mar 2024
Vi söker nu en köksbiträde/gatuköksbiträde till vårt gatukök i Falköping. Lokalen pryds av tidsenliga originalföremål från 50-60 talet och rock ´n roll musik! Vi öppnade på Smedjegatan i April-2018.
Tjänsten innefattar dag/kväll/helg. Vi ser helst att du har tidigare erfarenheter inom yrket, men utbildning är inget krav. Absolut viktigaste för oss är att du är serviceinriktad, gillar fart och fläkt och kunna möta kunden på ett proffsigt sätt. Du jobbar lika bra på egen hand som i grupp och sätter alltid gästupplevelsen i fokus. I din tjänst ingår kundbemötande/kassa/flippa burgare/servering av mat. Ni jobbar i ett team oftast 2-3 personer.
Tjänsten gäller tillvidare 80-100% enligt överenskommelse med provanställning 6 månader. Start från 8 april -24.
Våra öppettider gäller året om, utom vissa röda dagar.
Vi finns även beläget i Skene, med samma koncept, och restaurangerna finns i Töreboda och Älvsered.
Hos oss serveras goda hamburgare och milkshakes, vi erbjuder såklart även Take away.
Bil och körkort är en fördel om du inte bor i stan.
Jobba hos oss och bli en i gänget! Är du intresserad eller har frågor angående tjänsten skicka gärna in ditt CV och personligt brev
till: [email protected]
VIKTIGT: Märk din ansökan med "Falköping"
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hotellet har inrett ett Mellorum
Mellorummet har glammiga detaljer och utlovar flera överraskande inslag. Bland annat kommer...
-
Husmanskosten får en egen dag i kalendern
"Husmanskostens dag har potential att bli en viktig dag"
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen: