Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Smeg Professional – produkter för din verksamhet.

 
Sedan 1948 har Smeg tillverkat innovativa och designade hushållsmaskiner och i över 30 år har Smeg Professional varit dedikerade till att betjäna yrkesverksamma inom den moderna restaurangbranschen.

Smeg Professional – produkter för din verksamhet.

Tack vare stor teknisk kompetens inom utformning och tillverkning av produkter är det möjligt att skapa professionella vitvaror med hög teknologi och hög effektivitet, som har stor kapacitet och låga driftskostnader. Inom hotell- och restaurangbranschen är det avgörande att alla element samverkar: hög prestanda, innovativ teknik och anpassning till arbetsmiljön.

Smeg Professional erbjuder professionell utrustning för hotell, barer, restauranger, kaféer och catering, bagerier och konditorier. Oavsett vilken typ av matservering du driver, kan Smeg erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov och krav. Smeg har ett komplett sortiment av förstklassiga vitvaror som gör jobbet enkelt och effektivt. Oavsett om det är kylskåp, ugnar, diskmaskiner eller andra köksapparater, kan Smeg leverera högkvalitativa produkter som uppfyller de högsta standarderna.I utbudet finns också La Pavonis espressomaskiner, som är avsedda för professionellt bruk. Dessa espressomaskiner hjälper restauranger/kaféer att erbjuda premiumkaffe varje dag och skapa den perfekta koppen kaffe som berör kunderna och ger dem den bästa möjliga upplevelsen. Med La Pavonis espressomaskiner kan du vara säker på att ha en ultimat barista på plats som kan leverera kaffe av högsta kvalitet.Smegs särskilda italienska kännetecken utgörs av kunskap, kreativitet och design. Detta är inte bara en fråga om estetik utan speglar också företagets ursprung och passion. Smeg lägger stor vikt vid att utmärka sig genom egenskaper som design, originalitet och hög kvalitet i sina produkter, vilket är typiskt för italiensk design.

Företaget har egna fabriker i Italien där produkterna designas och tillverkas och genom att använda kunskap om material och avancerade tekniker kan Smeg garantera pålitlighet genom konstanta och strikta kontrolltester. Det nordiska huvudkontoret i Malmö fungerar som navet för det nordiska dotterbolaget Smeg Nordics verksamhet och möjliggör en snabb och effektiv kommunikation med kunderna. Den nya moderna logistikcentralen i Malmös hamnområde säkerställer smidiga leveranser och effektiv hantering av produkterna."Vi är stolta över att vara en pålitlig och nära partner för våra nordiska kunder", säger Jörgen Strid, Nordic Manager Professional & Instruments. "Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och enastående service som överträffar våra kunders förväntningar. Med vårt nordiska huvudkontor i Malmö och vår moderna logistik central är vi väl rustade för att möta våra kunders behov och önskemål."

För hotell, restauranger, kaféer och andra näringsidkare som strävar efter att erbjuda matlagning med hög kvalitet och enastående service är Smeg Professional det självklara valet. Med deras professionella produkter och högteknologiska lösningar kan du skapa en bekväm miljö med trevlig atmosfär och ge dina matgäster den ultimata upplevelsen. Kontakta Smeg Professional idag för att upptäcka deras breda sortiment av produkter och ta din verksamhet till nästa nivå.

Är du intresserad av att veta mer om Smeg och vad vi kan erbjuda er verksamhet, kontakta Jörgen Strid, ansvarig för den professionella verksamheten i Norden eller Oscar Beck-Larsen, Product Manager på Smeg Nordic och La Pavoni Nordic.

Jörgen Strid
+46 (0)10 17 83 474
[email protected]

Oscar Beck-Larsen
+46 (0) 70-293 49 94
[email protected]

www.smeg-professional.com/se