Servitris/Servitör
11 Mar 2024
PUBLICERAD: 11 mars 2024 | SÖK JOBBET SENAST: 10 april 2024 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Den omfattande vin & Champagne- listan kompletterar maten med ett brett urval av både världsberömda namn och ovanliga fynd, och vi är stolta över att ha ett unikt och experimentellt cocktailval.
Vår chambre séparée kommer att inspireras av den franska stilen där våra gäster kan luta sig tillbaka och njuta av den kulinariska upplevelsen. En kväll på COUP DÈTAT är mer än perfekt utförda rätter, service och drycker, men också fylld med engagerande möten.Vi vill skapa en festlig atmosfär och har valt att ta en ny vändning vid det första mötet med våra gäster och under middagsupplevelsen
Är du serviceinriktad och sätter gästerna i fokus, har du hög arbetsmoral och fungerar bra i grupp samt ett stort intresse för mat och dryck?
Då är du varmt välkommen söka tjänsten på COUP DÈTAT
Restaurangen slår upp portarna i Januari och har bara kvällsöppet.
Kvalifikationer
-Stresstålig och kan prestera under mycket högt tryck.
-Har mycket god kunskap om mat och vin
-Minst 5 års erfarenhet inom drift eller restrangchef yrket
-Är passionerad och intresserad av yrket
Vad bjuder vi
-kontinuerlig mat och vinprovning
-Ett härligt team med " vi känsla"
-En utvecklande och social arbetsplats
Vi tar endast emot skriftliga ansökningar .
Ej på TELEFON
Lycka till !!
11 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning:
-
Människor som bakar mår bättre
Ny rapport visar fördelarna med att baka och vad som är mest populärt
-
Strawberry utökar i Skåne
Fastigheten renoveras nu till sin forna glans