Servitris/Restaurangbiträde/Vinkännare
15 Mar 2024
PUBLICERAD: 15 mars 2024 | SÖK JOBBET SENAST: 14 april 2024 | KOMMUN: Malmö | YRKE: Restaurangbiträde | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Då passar du in hos oss!
Vi på Public Eatery, Bunkeflostrand behöver förstärkning i vårt team och hoppas på att hitta spindeln som saknas i vårt nät. Någon som kan bära tallrikar, sköta kassan och rekommendera vin. Barista/bartender kunskaper är ett plus.
Vi söker en glädjespridare som vill vara en del av ett team men som ändå gillar att jobba självständigt. Någon som är effektiv men ändå tar sig tid för en trevlig kommentar eller kan ge en hjälpande hand.
Du har självklart fyllt 20 år då alkohollagen kräver denna ålder för serveringsansvar och du har erfarenhet av alkoholförsäljning tidigare.
Vi serverar Street food och smashed burgers men även vällagade smårätter. Vi är ett litet team med de fördelar och nackdelar det innebär. Personlighet och flexibilitet är viktigt såväl som öga för helhet och detalj.
Vi erbjuder en schysst arbetsplats, följer kollektivavtal, lyssnar på teamets tankar och välkomnar eget initiativtagande.
Arbetspassen är både dagtid/kvällstid och helger. Viktigt är att man kan både dagtid vardagar och helger såväl som kvällar. Tjänsten ska tillträdas mot slutet av mars månad. Vi ser gärna att du har ambitionen att stanna minst 9 månader eller mer.
Tror du att det är dig vi söker? Skicka in ett CV där det framgår var du jobbat tidigare, hur mycket och hur länge samt ett personligt brev där du motiverar varför du passar in hos oss samt berättar vad du vill få ut av att jobba hos oss.
Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Vi tar endast emot ansökningar via mail och ber er att inte kontakta enheten då personalen på plats tyvärr inte kan svara på frågor om tjänsten.
15 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning:
-
Människor som bakar mår bättre
Ny rapport visar fördelarna med att baka och vad som är mest populärt
-
Strawberry utökar i Skåne
Fastigheten renoveras nu till sin forna glans