Serveringspersonal, Terrassen
15 Mar 2024
Vill du jobba på en arbetsplats med mycket fart, blandade arbetsuppgifter och framför allt mycket roligt? Se hit!
Vi börjar nu söka ytterligare serveringspersonal inför sommaren. Vi söker personer med mycket energi, som har lätt att prata med nya människor, och har ett brinnande intresse för service!
Erfarenhet inom restaurangbranschen, eller med människor överlag, är meriterande men inget krav. Då arbetet innebär hantering av alkohol har vi dock en åldersgräns på minst 18 år. Vi söker personal både på del- och heltid. Ett krav är att kunna arbeta kvällar och helger. Chans till förlängning finns. Anställningen beräknas börja i maj och hålla på augusti ut. Innan detta ska dock upplärningen vara klar.
Som serveringspersonal hos oss på Terrassen har du blandade arbetsuppgifter. Utöver själva serveringsarbetet förväntas du även lära dig en hel del om baryrket. Detta lär vi ut på plats.
Låter detta som något för dig? Tveka inte att höra av dig!
15 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning: