Serveringspersonal - Sommar & extra Kallskänken
13 Mar 2024
Vi söker dig som vill jobba extra under våren på helger och kvällar samt mellan 75%-90% under sommaren. Möjlighet till förläning av tjänsten för extrajobb finns även under hösten. I arbetet som serveringspersonal på Kallskänken ingår arbetsuppgifter så som att servera gäster, ta bordsbeställningar, kassaarbete, merförsäljning, lämna ut bufféer, blanda drinkar, checka in och ut hotellgäster på vårt hotell Hilda (12 rum), köra ut leveranser, fylla på varor m.m. Du behöver kunna hålla många bollar i luften helt enkelt!
Vill du bli en del av vårat serveringsteam på Kallskänken? Vem är du?
- Du är social och tycker om att jobba med gäster.
- Du tycker om att ge personlig service för att gästerna ska få en härlig upplevelse i vår restaurang och på vårt hotell.
- Du tycker om att ta ansvar och att arbeta ensam och i grupp.
- Merförsäljning är en naturlig del i ditt arbete.
- Du är stresstålig och flexibel i ditt arbete och har inga problem med att jobba i ett högt tempo.
- Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av servering/service.
- Du gillar lite trams på jobbet!
- Du pratar flytande svenska.
I tjänsten ingår arbete under kvällar och helger. Tjänsten börjar omgående med extraarbete/deltid under vissa kvällar och helger för att sedan övergå till 75-90% från början av juni till slutet av augusti. Möjlighet till förlängt deltidsarbete finns under hösten.
Vi är anslutna till kollektivavtal.
Lön enligt kollektivavtal.
13 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"