Serveringspersonal
19 Mar 2024
från och med Maj 2024
Kort bakgrund
Osteria Di La ingår i en familjeägt företag med 3 italienska restauranger.
Vi startade sin verksamhet 2010 och med italiensk matkultur som legat oss varmt om hjärtat.
Våra restauranger är belägna i Slottstaden, Davidhallstorg samt innercity skomakaregatan i Malmö. Vårt kall är att tillaga italiensk mat med de allra bästa råvarorna från grunden, där varje moment i tillagningsprocessen är lika viktig för att få fram den bästa kvalitén på våra råvaror.. Att sätta kundernas upplevelser i centrum när det kommer till service och kvalitet är absolut viktigast för oss.
Vi söker nu Servitör servitris till Osteria Qui i Slottstaden.
Servitriser/Servitörer
Tidigare erfarenheter
Du har branschvana inom restaurang med minst 3 års erfarenhet, samt vinkunskap.
Arbetsbeskrivning
-Sköta den löpande driften av verksamheten
-servera gäster samt ha sälj mål.
Personliga egenskaper
- Stresstålig
- Ingenting är omöjligt
- Flexibel och anpassningsbar till arbetstiderna som kan variera beroende på situation.
- Du är resultatinriktad och strukturerad.
- Du ställer höga krav på dig själv för att lyckas i ditt arbete.
- Bra teamplayer med mycket skinn på näsan.
Intresserad av Italien, italiensk mat, italienskt vin.
All applications should be sent to: [email protected]
Short background
Osteria Di La is part of a family-owned business with 3 Italian restaurants.
We started our business in 2010 and with Italian food culture that was close to our hearts.
Our restaurants are located in the castle town, Davidhallstorg and the inner city skomakaregatan in Malmö. Our vocation is to prepare Italian food with the very best ingredients from scratch, where every moment of the cooking process is equally important to bring out the best quality of our ingredients.. Putting the customer's experience at the center when it comes to service and quality is absolute most important to us.
Waitresses/Waiters
Past experience
You have industry experience in restaurants with at least 3 years of experience, as well as wine knowledge.
Job description
-Manage the day-to-day operation of the business
- serve guests and have sales targets.
Personal characteristics
- Stress resistant
- Nothing is impossible
- Flexible and adaptable to working hours that can vary depending on the situation.
- You are results-oriented and structured.
- You make high demands on yourself in order to succeed in your work.
- Good team player with a lot of skin on his nose.
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hotellet har inrett ett Mellorum
Mellorummet har glammiga detaljer och utlovar flera överraskande inslag. Bland annat kommer...
-
Husmanskosten får en egen dag i kalendern
"Husmanskostens dag har potential att bli en viktig dag"
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen: