Restaurangbiträde under sommaren sökes till kollo
20 Mar 2024
Att jobba på kollo innebär att du under sommaren bor på din arbetsplats, på kollogården i Värmland. Du delar boende med dina kollegor under tiden du arbetar, ca 5–6 personer per rum. Jobbet kräver att du under sommaren kan tänka dig vara hemifrån i minst 6 veckor.
Om företaget
Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på flera kollogårdar för barn och ungdomar i åldrarna 9–16 år med inriktning på äventyr och vår verksamhet är inriktat på utepedagogisk verksamhet. Hörnstenarna i Utepedagogik Sverige AB pedagogiska kolloverksamhet är: säkerhet, kvalitet, trygghet och gemenskap, samt att utbildade vuxna med en bred kompetens utgör en god förebild. Våra ledord är "på våra kollogårdar ska du kunna känna dig trygg att vara vem du vill".
Arbetsuppgifter
Som restaurangbiträde arbetar du i både kök och matsal för att leverera måltider till kollodeltagare och kolloledare. Du kommer rotera mellan olika arbetsområden såsom varm- och kallkök och matsal och vi lär upp dig på plats, du behöver därför inte ha utbildning inom arbete i kök så länge du har ett driv att lära dig.
Köket på kollo är hjärtat i vår verksamhet och som anställd i köket varierar dina arbetsuppgifter mellan matlagning, servering och disk. Du kommer tillsammans med ett team på 6–7 personer ansvara för att leverera frukost, lunch och middag i vår gemensamma matsal till kollodeltagare och kolloledare på våra tre kollogårdar. Därtill kommer du bland annat även ta emot leveranser, ansvara för att kollogårdarna får mellanmål och kvällsfika, samt förbereda mat inför bland annat hajk/utflykt.
Arbetet sker under vägledning av en köksföreståndare. Du ska också efterleva kraven på kvalité och hygien samt kunna bemöta kollodeltagare på ett pedagogiskt och inspirerande sätt då vi att deltagarna ska upptäcka de olika sidorna av matlagning och eventuellt väcka förståelse och ett framtida intresse.
Meriterande erfarenhet
· Erfarenhet av att arbeta inom kök/kafé
· Erfarenhet av att arbeta med barn
· Erfarenhet av kollo- eller lägerverksamhet
· Erfarenhet av serviceyrke
· Meriterande om du har kunskap och tidigare erfarenhet av specialkost
· Meriterande om du har kunskaper om att kunna laga mat i utemiljöer
Personliga egenskaper
· Ansvarstagande
· Strukturerad
· Initiativrik
· Punktlig
· Social
· Bra på att ha många bollar i luften
· Samarbetsförmåga
Du bör även kunna ge och ta feedback samt ha ambitionen och viljan att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du bör vara flexibel och uthållig då arbetspassen kan vara både långa och krävande. Vi sätter stort värde på humor och social kompetens.
Anställningsvillkor
Tjänsten omfattar heltidsjobb. Du måste kunna närvara på våra utbildningsdagar på plats på kollogården i Värmland den 9 maj -12 maj, samt 8 -12 juni. Under sommaren behöver du kunna jobba, och således vara borta hemifrån i minst sex veckor under perioden 13:e juni - 18:e augusti.
Sökord:
sommarjobb säsongsjobb skiftledare skolkök kollo kolloledare kök köket kock café cafébiträde kallskänka köksbiträde storkök säsong läger lägerledare sommar jobb
20 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Sista dagen att rösta på Sveriges snyggaste kontor
Se de nominerade kontoren här:
-
Stockholms skärgård utsedd till ett av världens 25 bästa resmål
Detta lyfts fram i motiveringen:
-
Nya tjänster som ska underlätta parkering vid hotell och kontor
"De passar fastighetsägare eller andra företag som vill kunna erbjuda sina gäster, anställda eller kunder en parkeringsplats i anslutning till deras besök"
-
BWH Hotels nominerade till Sveriges snyggaste kontor 2024
"Vår ambition har alltid varit att kontoret ska kännas personligt och välkomnande – precis som våra hotell, där varje detalj bidrar till att skapa en miljö där både medarbetare och besökare trivs"
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Var femte anställd känner sig ensam på jobbet
Nära 20 procent av alla anställda i Sverige upplever känslor av ensamhet eller isolering på arbetsplatsen.
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"