Restaurangbiträde
18 Mar 2024
Som restaurangbiträde arbetar du i köket med en del matlagning, i kassan, serverar gäster samt håller rent i restaurangen. Arbetstiderna är främst dagtid, dvs mån-fre mellan 07-14. Kvällar och helger kan ibland förekomma då vi även har catering.
Vi ser gärna att du kan behärska det svenska språket i både tal och skrift. Finska är meriterande.
Känner du att det här låter som något för dig, hör gärna av dig eller kika in på restaurangen!
Vi tittar på ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!
18 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hotellet har inrett ett Mellorum
Mellorummet har glammiga detaljer och utlovar flera överraskande inslag. Bland annat kommer...
-
Husmanskosten får en egen dag i kalendern
"Husmanskostens dag har potential att bli en viktig dag"
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen: