Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen bjuder in till Halloween-kväll

 
Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen bjuder in till Halloween-kvällQuality Hotel & Eriksbergshallen anordnar Halloweenkväll med filmvisning. Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen i Göteborg bjuder in verksamheten Barn till ensamma mammor till en filmkväll den 31:e oktober. Det blir en barnfilm med Halloween-tema. Detta är en del av The Good Neighbour, ett initiativ från Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen tillsammans med Nordic Choice Hotels, som vill göra skillnad för människor i deras närområde.

Verksamheten Barn till ensamma mammor arbetar för att stödja barn som lever med sin ensamstående mamma under ekonomisk och/eller social utsatthet. Detta görs utifrån ett hälsofrämjande perspektiv med fokus på barnens och mammornas vardagssituation. Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen har även tidigare samarbetat med organisationen på olika sätt. Insamling av julklappar, anordnande av fredagsmys och hamburgerbuffé är några av initiativen som hotellet har stått för tidigare.

- Det hela började med projektet ”Ensam julgran söker” där vi samlade in julklappar till Barn till ensamma mammor. Dessa togs emot med stor glädje och vi kände hela vägen in i hjärtat att det verkligen gjorde skillnad för dessa familjer. Vi fick mersmak och bestämde att vi ville göra ännu mer. Därefter har det varit lite olika arrangemang och nu när det snart är höstlov, mörkt och ruggigt ute kände vi att en filmkväll med halloween-tema skulle passa fint, säger Katarina Gramatkovski, hotellchef på Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen.

Önskan och längtan efter att kunna göra något trevligt tillsammans med sina barn är stor för de flesta men alla har inte ekonomisk möjlighet till detta. Anders Sköld, Hotelldirektör på Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen ser fram emot kvällen och menar att den är värdefull både för de inbjudna och för kollegorna som jobbar med arrangemanget.

- Att få besök av organisationen Barn till ensamma mammor nu på Halloween ser vi mycket fram emot och vår personal är väldigt engagerade. Vi tycker att alla ska få chansen att göra något trevligt tillsammans med sina barn och att vi kan få vara med och bidra till att sådana tillfällen ges i en familj kan förhoppningsvis sätta lite guldkant på deras vardag, säger Anders Sköld.
Av: Annika Rådlund