Pizzabagare - Sinus, Öland
19 Mar 2024
När vi jobbar så jobbar vi hårt men vi tycker också att det är viktigt att man har kul! Vi tror på att glad personal genererar glada gäster! Vi brinner för service och vi vill hitta dig som strävar efter att utvecklas och lära dig massa nytt! Vilja och mod övervinner erfarenhet anser vi.
Haka på, skratt utlovas!
Varaktighet:
Lång säsong: 20 juni - 11 augusti
Kort säsong: 1 juli - 4 augusti
Varierade arbetstider utspritt på kväll/dag/helg/vardagar
75% -100%
Förkunskap:
Du har jobbat som pizzabagare tidigare, minst ett år.
Du kommer att genomgå en serviceutbildning den 20/6 på plats.
För att söka tjänsten bör du:
- älska att jobba med människor
- vara positiv och ha ett glatt humör
- vara stark i kommunikation och samarbete
- gilla att jobba självständigt och i grupp
- ha ett öga för detaljer och att det ska vara rent och snyggt på din arbetsplats
- gilla att jobb i högt tempo
- Kunna samarbeta, på Sinus arbetar vi över gränserna och hjälper varandra
Denna tjänst innebär följande:
Här söker vi en medarbetare till pizzaköket där du tillsammans med dina kollegor och varmköket ser till att matupplevelsen är på topp. Du ska kunna hålla många bollar i luften då arbetet innefattar mat både inhouse och på take away i ett mycket högt tempo under högsäsong. Att arbeta i köket på sinus är fysiskt krävande och kräver att du är uthållig både mentalt och fysiskt när bongarna sprutar och fritöserna går varmt!
Lön enligt kollektivavtal.
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"