Personal till Upplevelsemuseet för Påsklovet (och senare sommarlovet)
15 Mar 2024
Vi söker just nu glada och serviceorienterade personer som vill arbeta på Upplevelsemuseet.
Du behöver inte ha några förkunskaper, utan vi lär upp dig på plats. Det viktiga är att du är service minded och stresstålig. Tidigare jobb inom serviceyrken är meriterande, särskilt som servitör och liknande. Du behöver vara flytande i svenska och prata åtminstone hyfsad engelska.
OBS. Jobbet har mycket lite med restaurangbiträde att göra. Kategorierna på arbetsförmedlingens hemsida är något begränsade.
Arbetsbeskrivning:
Utöver att introducera besökarna till museet förväntas du genomföra vissa aktiviteter tillsammans med dem. En av aktiviteterna är att plocka upp och låta besökarna hålla i en levande jättesnigel. Detta är en nödvändig del av arbetet som du behöver kunna klara av (det är dock inte så läskigt som det låter, sniglarna är väldigt snälla och man vänjer sig snabbt).
Arbetstider:
Under påsklovet är arbetspassen ofta runt kl.10 - 16.30, med viss variation.
Det finns eventuellt möjlighet till att jobba lite även efter påsklovet och gör du ett bra jobb har du även förtur till att arbeta hos oss under sommarlovet!
Lön:
Lönen är 132 kr i timmen på vardagar och 147 kr i timmen på helgen. Du får utöver det semesterersättning på 12 % som kan betalas ut direkt tillsammans med lönen vid önskemål.
Ansökan:
Vänligen inkludera följande i din ansökan:
Vilka dagar kan du jobba under påsklovet? (fredagen 29:e mars - söndagen 7:e april). Sök endast om du kan jobba minst 5 dagar under perioden.
Var bor du? (Skriv område, inte adress).
Skriv någon rad om varför du tror att du är rätt för jobbet.
Bifoga ditt CV
Adress:
Vi finns på Arenaslingan 3, vid Globen i södra Stockholm.
Rekrytering sker löpande.
15 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"