Pas D'Art Stockholm söker servis
12 Mar 2024
Restaurangens utformning och inredning är signerad Martin Brudnizki. Martin står bakom klassiker som Flaggsviten på Grand Hôtel samt världskända Annabel’s och The Ivy Chelsea Garden i London.
Restaurangen levererar ett kreativt och unikt kök – fransk inspiration i botten tolkad men med svenska råvaror. I augusti öppnar vi återigen upp vår efterfrågade frukost och Café Gourmand vilket skapar ett fantastiskt flöde av gäster genom hela dygnet och en krog med en internationell puls.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av à la carte servering och behärskar att ta hand om en egen station. Du är en person med höga ambitioner, brinner för service och har passion för yrket. För denna tjänst krävs det att du är en tydlig lagspelare och är kommunikativ även vid ett högre tempo. För att trivas hos oss tycker du om att jobba efter ett varierande schema och är inte rädd för att ta dig an nya utmaningar.
Vad innebär rollen som Servis?
I rollen som servis arbetar du i en levande och omväxlande arbetsmiljö med ett dedikerat matsalsteam som tillsammans eftersträvar att alltid erbjuda varje enskild gäst den bästa servicen.
Vad erbjuder vi?
Hos oss får du förmånen att jobba mitt i Stockholms storstadspuls med kollegor som är lika serviceintresserade som du!
Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden följer restaurangens öppettider vilket innebär att man arbetar dagtid, kvällar och helger.
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!
2-4 års erfarenhet
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"