Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Panos Emporio lanserar ny exklusiv hotellkollektion

 
Panos Emporio lanserar ny exklusiv hotellkollektionGästgåvor för hotella av Panos Emporio. Badklädesföretaget Panos Emporio & Hotelleverantören Hoist Group har inlett ett spännande samarbete gällande gästgåvor till hotell som kommer att börja säljas under hösten 2018. I denna exklusiva kollektion ingår schampoo, balsam, duschkräm & bodylotion, alla berikade med ekologiskt Aloe Vera samt miljövänliga tuber.

Panos Emporio förknippas främst med sommar & exklusivt badmode och Hoist Group är en ledande helhetsleverantör av system, produkter och tjänster till hotell i Europa, tillsammans har de båda bolagen en gemensam målgrupp, resenärer. Därför var steget till att designa en kollektion gästgåvor, exklusivt framtaget för hotell och deras resande gäster, inte så långt.

- Jag har under en tid varit intresserad av att närma mig hotellmarknaden. Panos Emporio är ett helhetsintryck och skall finnas med dig hela vägen på resan – från start till mål – från flyget till hotellrummet och fortsatt ner på stranden. Produktserien av gästgåvor hämtar inspiration från min kosmetikkollektion och från min senaste innovation inom badmode, Meander, säger Panos Papadopoulos, grundare och ägare av Panos Emporio

Av: Annika Rådlund


 Om Hoist Group 
Hoist Group är en helhetsleverantör till hotell och offentlig verksamhet med innovativa höghastighetslösningar för internet, konferensservice, TV-lösningar, boknings- och Back Office-system. 
 www.hoistgroup.com

  Om Panos Emporio
Panos Emporio ett  företag som arbetar med badmode, det är grundat 1986 av Panagiotis ”Panos” Papadopoulos.
www.panos.com