O´Learys Nässjö söker serverings personal
13 Mar 2024
PUBLICERAD: 13 mars 2024 | SÖK JOBBET SENAST: 1 maj 2024 | KOMMUN: Nässjö | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
Om människor, härlig stämning, nöje och variation är vad du älskar, då är O'Learys den perfekta arbetsplatsen för dig.
Om oss: På O’Learys handlar allt om social eatertainment – vi kombinerar sport, spel och andra sociala aktiviteter med amerikanskinspirerad mat och dryck. Vi är ditt andra vardagsrum och erbjuder en social plats för människor i alla åldrar.
Vi ÄLSKAR att...
• leverera en fantastisk matupplevelse för våra gäster
• hjälpa våra lagmedlemmar att växa
• ha kul och umgås.
Hos O'Learys är lagandan det allra viktigaste och samarbete är det som värderas högst av alla våra lagmedlemmar.
Våra medarbetare vill att deras nya lagmedlemmar ska:
•ha en passion för mat, dryck, sport och människor.
•både servera våra gäster och se deras favoritlag spela en match :)
•vara flexibel och har ett öppet sinne.
•vara duktig på att skapa goda relationer och gillar att arbeta som en del av ett team.
•se fram emot ett shuffleboard-spel med lagkamrater under lunchrasten eller att instruera gäster i hur man spelar.
•kan hålla många (basket)bollar i luften!
Coachen vill att du:
•pratar ett av de skandinaviska språken eller engelska och ...inga fler krav eftersom vi ANSTÄLLER MÄNNISKOR MED RÄTT INSTÄLLNING OCH TRÄNAR FÖR FÄRDIGHETER! Vi ser till att du får rätt träning och kompetens för att kunna arbeta i vår verksamhet.
Arbetsuppgifter: I grunden går jobbet ut på att dyka upp, servera mat och dryck enligt vårt koncept och manualer, interagera med våra gäster och ge dem en trevlig upplevelse.
Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag!
ANSTÄLLNINGSSTART: Början av aprill eller enligt överenskommelse
UTSTRÄCKNING: Tillsvidare
ARBETSTIMMAR: 40/h vecka
PLATS: Olearys Nässjö
KONTAKTUPPGIFTER: [email protected]
Läs mer om O'Learys på www.olearystrademark.com
13 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning:
-
Människor som bakar mår bättre
Ny rapport visar fördelarna med att baka och vad som är mest populärt
-
Strawberry utökar i Skåne
Fastigheten renoveras nu till sin forna glans