Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Ny streamingtjänst för hotell

 
  • Nenda, ny streamingtjänst för hotell lanseras.

    Nenda, ny streamingtjänst för hotell lanseras.

  • Carl Palmstierna, Bjorn Lifvergren och Anders Hessel från Nenda.

    Carl Palmstierna, Bjorn Lifvergren och Anders Hessel från Nenda.

Föregående
Nästa
 
Nu lanseras det svenska utmanarföretaget Nenda som vill revolutionera B2B-marknaden för TV med en streamingtjänst för hotellbranschen.

TV-plattformen kopplas smidigt samman via api med hotellens befintliga bokningssystem och infrastruktur – och är en allt i ett-tjänst med filmer, sport, linjära kanaler och hyrbutik. Dessa textas och dubbas automatiskt på gästens språk.

Satsningen av det nystartade företaget Nenda leds av VD:n Anders Hässel som lämnade Telenor där han tidigare var ansvarig för innehållsinköp. Bolaget har tagit in 5,5 miljoner i en seed-runda från bland andra Björn Lifvergren, som blir styrelseordförande, samt Carl Palmstierna som går in i styrelsen.

- Gästen ser på vad de vill när de vill eftersom det både finns linjära kanaler och ”on demand”. Vår tekniska plattform gör att gäster från hela världen kan få undertexter och dubbning på sitt hemspråk, samt att hotellen kan koppla ihop TV-upplevelsen direkt in i den digitala gästresan med hjälp av en integration direkt mot hotellsystemet. säger Anders Hässel, VD och medgrundare.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Nenda

Taggar

Hotell Nyheter