Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nu öppnar Scandic Strömmen

 
  • Nya Scandic Strömmen med sammanlagt 237 hotellrum.

    Nya Scandic Strömmen med sammanlagt 237 hotellrum.

  • Scandic Strömmen kommer nu att satsa på after work, lobbyjobbande, staycations och event.

    Scandic Strömmen kommer nu att satsa på after work, lobbyjobbande, staycations och event.

Föregående
Nästa
 
Scandic Strömmen, som tidigare hette Scandic Norrköping City, har det senaste året genomgått en omfattande renovering där ytterligare en huskropp byggts till. 74 nya hotellrum är nu på plats och samtidigt har hotellet nya tillskott i form av nya restaurangen Tegel, ny bar och en ny avkopplande spa-anläggning.

När hotellet öppnar upp igen byter det namn till Scandic Strömmen och erbjuder ett helt nytt koncept. Utöver de 74 nya hotellrummen som byggts i en ny huskropp, erbjuder även Scandic Strömmen en ny restaurang med bar. Nya restaurang Tegel har öppet kök, 240 sittplatser och erbjuder en  á la carte-meny med sharing-rätter. Det finns även en uteservering med 75 sittplatser där gästerna kan beställa mat både från både restaurangen och baren. Intill Tegel finns ett större yta för lobbyjobbande, med gratis wifi och laddningsmöjligheter. Nytt för hotellet är även ett modernt spa med bastu, jacuzzi och både inomhus- och utomhuspool. I anslutning ligger även ett gym.

Expansionen och renoveringen av hotellet har skapat en rad nya arbetstillfällen, ungefär 20 nya tjänster har tillsatts.

– Vi är riktigt stolta över förvandlingen av hotellet. Extra roligt att få vara med på den resan i sin hemstad. Även om Norrköping bubblar av nya spännande ställen tycker vi det saknas en naturlig mötesplats i Norrköping som har ett heldagserbjudande, från frukost, lunch, aw, middagar, lobbyjobbande, spa och övernattning. Besöksnäringen i regionen växer och vi möter en helt ny efterfrågan från både inresande och Norrköpingsborna, säger Mikael Åhrberg, hotelldirektör.

Den nya inredningen har hämtat inspiration från Norrköpings industriella arv med tegel och brons. Arkitekturen tar även avstamp från naturen och färger och materialval går i rött tegel, grå sten, gröna växter samt brons- och läderdetaljer. I och med den nya huskroppen kommer entrén stå vänd mot strömmen. Scandic Strömmen blir nu Norrköpings största hotell med sammanlagt 237 hotellrum.
Om Scandic Hotels Sverige
Hotellkedjan har 280 hotell i drift och under utveckling på över 130 destinationer.

www.scandichotels.com

Taggar

Scandic Hotell Nyheter