Marholmen söker kockar för sommarsäsongen.
12 Mar 2024
.
Marholmen söker kockar för sommarsäsongen.
Marholmen är en ö med broförbindelse i Roslagens skärgård, strax utanför Norrtälje, och är en fantastisk plats att arbeta på. Här finns bland mycket annat hotell, stugor, villor, glampingtält, konferensanläggning, spa, festlokaler och restaurang. Just nu är Marholmen är inne i en spännande utvecklingsfas och behöver stärka upp teamet för att lyfta gästupplevelsen till nya nivåer.
Nu söker vi kockar som vill förstärka vårt team under sommarperioden, dvs maj till september/oktober. Även kortare perioder kan vara av intresse.
Vi söker dig som känner igen dig i följande beskrivning:
* Har arbetat minst 3 år som kock
* Har erfarenhet av matlagning i det klassiska svenska köket
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* Har god kommunikativ förmåga och är flexibel
* Har en stark inre drivkraft
* Känner ett stort ansvarstagande
* Har en vilja att utvecklas
* Vill arbeta med gruppen mot gemensamt satta mål
* Vill peppa och utveckla både dig själv och dina kollegor
Arbetet kräver att du har körkort och tillgång till bil samt att du talar svenska/engelska i tal och skrift.
Varierande arbetstider. Vi har öppet alla dagar i veckan 11.00-23.00.
Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns och vi erbjuder en rad personalförmåner, så som friskvårdsbidrag och olika rabatter för våra medarbetare. Säsongsboende kan erbjudas.
Tillträde enligt överenskommelse.
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning: