Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Loka Brunn bygger spa

 
  • Det ombyggda spa:et invigs i höst på Loka Brunn.

    Det ombyggda spa:et invigs i höst på Loka Brunn.

  • I och med ombyggnaden dubblar vi vår kapacitet, säger Mia Spendrup.

    I och med ombyggnaden dubblar vi vår kapacitet, säger Mia Spendrup.

Föregående
Nästa
 
Den 4 september inviger Loka Brunn sin nyombyggda Vattensalong – ett modernt spa med inspiration från bygdens tjärnar, näckrosor, skogar och vattenfall.

Vattensalongen har utsikt över sjön Norra Loken och har flera nya varma källor, en stor inomhusbassäng, ett nytt gym och det rogivande avslappningsrummet Gläntan.

Det trolska bergslagen har lyfts in i Loka Brunns nya spa och inspirationen kommer från vackra Murstensskogen som finns runt knuten. Mia Spendrup, vd och Marie Dahlgren, vice vd tog arkitekten dit och sade – ”så här vill vi ha det”, och så fick det bli. 

- Loka Brunn är en fantastisk miljö att vistas i. Vi har tagit oss från en kunglig kurort till ett modernt spa och fortsätter att fokusera på mat, dryck och hälsa. I och med ombyggnaden dubblar vi vår kapacitet vad gäller hur många spagäster vi kan ta emot. Spa handlar om sinnesberöring och det är vad vi arbetar med här varje dag. Därför är alla detaljer så viktiga. Vi arbetar med att skapa framtidens bästa spaupplevelse, säger Loka Brunns vd Mia Spendrup.

Loka Brunn har en lång tradition av behandlingar med vatten, gyttja och tallbarrsolja. Gyttjan som hämtas bakom Loka kyrka ansågs på 1700-talet vara den absolut bästa i Sverige. I signaturbehandlingarna värmer Lokas varma gyttjebädd kroppen och mjukar upp trötta muskler och leder. Ryggmassage efterföljs sedan av bad med Loka Brunns unika tallbarrsolja.

Om Loka Brunn
Loka Brunn AB ägs sedan år 2007 av familjen Spendrup och består av Loka Brunn, Grythyttans Gästgivaregård och Måltidens Hus. Människor har vallfärdat till Loka Brunn i århundraden för att dricka brunn, ha inspirerande möten och koppla av. Loka Brunn består av 54 fastigheter, 300 bäddar och spa.
www.lokabrunn.seAv: Annika Rådlund Källa och foto: Loka Brunn