Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Let's Gig - appen för jobbmatchning har flera nya funktioner

 
Let's Gig -  appen för jobbmatchning har flera nya funktioner–Företag kommer nu att kunna lägga upp sina annonser gratis för att endast sekunder efter publicering se riktiga användarprofiler, berättar Martin Leván, vd för Let's Gig. Let’s Gig har lanserat en ny uppdaterad version av sin innovativa app för jobbmatchning. Detta markerar en viktig milstolpe för företaget, som sedan starten 2017 har haft som mål att göra rekryteringsprocessen så smidig och effektiv som möjligt.

–Let’s Gig ställdes inför stora utmaningar under pandemin 2020, precis när man var i färd med att lansera ett ambitiöst samarbete med tre välkända restaurangkedjor. Trots stora investeringar i sin app och system ställdes all verksamhet in, meddelar företagets vd Martin Leván, som tillträdde den 1 september 2022.
Sedan dess har verksamheten återhämtat sig med ny kraft och driv.

–Att stå inför en sådan utmaning under pandemin var tufft för oss alla. Men detta gav oss tid att reflektera, anpassa och komma tillbaka starkare. Den nya versionen av Let's Gig är en spegling av vårt åtagande att ständigt förbättra, innovera och erbjuda bästa möjliga service till våra användare, säger Martin Leván, vd för Let's Gig.

Unikt för Let's Gig är deras Joint Venture med Mecenat. Genom detta samarbete har man tillgång till en stor mängd studenter och alumner över hela Sverige. Detta, tillsammans med den omfattande kandidatbas som man har byggt upp under åren, gör att de nu har ett stort antal användare.

Den uppdaterade appen kommer nu med flera funktioner som kunderna har efterfrågat. 
–Företag kommer nu att kunna lägga upp sina annonser gratis för att endast sekunder efter publicering se riktiga användarprofiler dyka upp i flödet vilket ger en wow-upplevelse. Appen erbjuder också en inbyggd chatt, vilket gör det enkelt att kommunicera med potentiella anställda genom hela processen.

En annan framträdande funktion är möjligheten för företag att skapa egna "personalpooler". Genom några klick kan användare boka tidigare anställda eller dem de har chattat med för olika uppdrag. För att underlätta ytterligare har Let’s Gig automatiserat processer kring löner, skatter och rapportering. Det som verkligen gör appen unik är en förstklassig kandidatupplevelse, den tinder-liknande "swipe"-funktionen för jobbmatchning och det faktum att man är rikstäckande tack vare sin ständigt växande kandidatpool.

 Om Let's Gig:
Let’s Gig grundades 2017 med syftet att göra rekrytering enklare, snabbare och mer kostnadseffektivt. Genom sin innovativa app och egna system erbjuder de nu en lösning som omvandlar den traditionella rekryteringsprocessen till en smidig och användarvänlig upplevelse. Med en stark närvaro i hela Sverige fortsätter Let's Gig att växa med målet att etablera sig som en ledande aktör inom bemannings- och rekryteringsbranschen.