Kreativ och nyfiken Kock
19 Mar 2024
Vi lagar all mat från grunden av säsongsanpassade råvaror. Våra sällskap förbeställer allt och hela sällskapet väljer samma meny med undantag för allergier/specialkost.
Vi söker nu förstärkning i köket av ytterligare en kock. Till början ett vikariat på 70% till siste decembert med möjlighet till förlängning.
Du ska vara kreativ, nyfiken och ha ett stort matintresse samt ha erfarenhet som kock sedan tidigare.
Varierad arbetstid med kvälls och helgjobb förekommer.
Du måste ha körkort och tillgång till bil då det är enda kommunikationssättet.
Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Har du frågor om tjänsten tveka inte att höra av dig.
Vänligen respektera att vi endast önskar seriösa utbildade sökare.
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hotellet har inrett ett Mellorum
Mellorummet har glammiga detaljer och utlovar flera överraskande inslag. Bland annat kommer...
-
Husmanskosten får en egen dag i kalendern
"Husmanskostens dag har potential att bli en viktig dag"
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen: