Kökspersonal sökes till Montessoriförskolan Bokhultet
19 Mar 2024
Varje förskola har en "egen köksa" som dagligen ansvarar för livsmedelshantering, beställer digitalt livsmedelsleveranser, följer upp och dokumenterar systematiskt aktuella egenkontroller, ansvarar för anpassad kost, tar hand om den dagliga disken och är en värdefull medarbetare för att förskolans barn och pedagoger ska uppleva den goda maten, som levereras från universitetets kök, på bästa sätt och med montessoripedagogiken i varje måltid.
Vår köksa på Montessoriförskolan Bokhultet har fått annat arbete och vi söker nu hennes ersättare från och med 4 augusti. Det är en tillsvidareanställning (med provanställning på 6 månader) och omfattningen är 70%, fördelat på fem dagar per vecka.
Vi är alla anställda i föreningen vilket innebär att du erbjuds placering i det kök du är behövlig.
Samarbetet mellan våra förskolor är en viktig förutsättning för att stå stabila och utvecklas på alla plan. Du kommer att ingå i "Köksgruppen" där kökspersonalen träffas och diskuterar förbättringsområden och delar tips med varandra och ledningen.
VIM:s förväntningar på alla medarbetare är att;
vara nyfiken på montessoripedagogiken och vilja utbilda sig för att lära sig mer.
uppskatta engagerade och motiverade kollegor.
uppskatta att få ta ansvar och vara delaktig.
vara flexibel och öppen för nya situationer.
vara trygg, lugn, lyhörd och lågmäld.
tycka om människor och visa respekt.
vilja vara med och forma framtiden - våra barn vi har idag!
Vi lägger stor vikt vid att skapa en harmonisk och stressfri miljö och är medvetna om vår betydelse som förebilder och vi värnar om ett varmt och positivt samarbetsklimat.
Alla medarbetare i köken har schemalagd arbetstid, kontinuerlig fortbildning och medverkan på APT för att få rätt förutsättningar att erbjuda varje barn god utbildning i förskolan.
Alla medarbetare har kostnadsfria, pedagogiska luncher, arbetskläder och friskvårdsbidrag.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering så hjärtligt välkommen med din ansökan!
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"