Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Köksmästare

 
PUBLICERAD: 13 mars 2024 | SÖK JOBBET SENAST: 12 april 2024 | KOMMUN: Skellefteå | YRKE: Köksmästare | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
KÖKSMÄSTARE
Nu söker vi köksmästare på Nordanågården Bistro. Du kommer att arbeta i vår mysiga restaurang vid Skellefteälven. I en mysig och stämningsfull miljö serveras våra gäster vällagad lunch och middag med influenser från Medelhavet. Vi erbjuder allt från lunchservering på vardagar, kvällsöppet för middagar och minnesstunder, samt att vi har möjlighet för enklare konferenser.
Vi söker nu en erfaren och passionerad arbetsledare som kan axla en central roll i vår restaurangverksamhet. Vi är redo att tillsätta tjänsten omgående och letar efter någon som delar vår vision om att skapa en oöverträffad matserviceupplevelse för våra gäster och driva restaurangen framåt. Restaurangbranschen kan vara oförutsägbar och vi söker någon som kan anpassa sig till snabba förändringar och pressade situationer med ett lugnt och professionellt förhållningssätt.
Köksmästaren säkerställer att alla livsmedelsprodukter håller högsta möjliga kvalitet, samtidigt som man utvecklar och utforskar nya idéer och menyer för att skapa och etablera vår identitet och dröm. Köksmästaren ansvarar för all kökspersonal och deras utbildning. Sätt ett exempel för andra anställda genom personliga arbetsvanor och sätt att agera. Köksmästarens mål är att upprätta maximal operationell effektivitet och livsmedelskvalitet i köket. Köksmästaren måste ha samma mål och önskningar som restaurangchefen.

· TRÄNA OCH SCHEDULERA ALLT KÖKSPERSONAL OCH BEVARA DERAS MORAL.
· SKAPA MENYER OCH UTVECKLA AFFÄRERNA PÅ LIVSMEDELSMARKNADEN.
· SÄKERSTÄLLA LIVSMEDELSKVALITET.
· KONTROLLERA SVINN OCH LIVSMEDELSKOSTNADER.
· BESTÄLLA, TA EMOT, LAGRA OCH UTFÄRDA ALLA LIVSMEDELSPRODUKTER.
· UPPRÄTTHÅLLA HÄLSO- OCH SÄKERHETSREGLER.
· KOMMUNICERA MÖJLIGA PROBLEMOMRÅDEN TILL CHEFEN.
· BEVARA ETT RENT OCH SÄKERT KÖK.
· HÅLLA KÖKSPERSONALMÖTEN.
· FYLLA I ALLA FORMULÄR FÖR FÖRESKRIVNA KÖKKONTROLLER.
· SE TILL ATT FÖRBEREDELSEN AV ALLA LIVSMEDELSPRODUKTER SKER ENLIGT FÖRESKRIVNA METODER.
· ANPASSA SIG TILL SNABBA FÖRÄNDRINGAR OCH PRESSADE SITUATIONER MED ETT LUGNT OCH PROFESSIONELLT FÖRHÅLLNINGSSÄTT.

Tveka inte på att höra av dig till oss! Vi ser framemot din ansökan.

Ansök nu