Köksbiträde, timvikarie
18 Mar 2024
Då söker vi dig för timvikariat vid ordinarie personals frånvaro!
Habo Kost lagar och serverar mat till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg.
Vi driver även Restaurang Kärrsliljan. På vardagar tillagas ca 1800 portioner mat, fördelat på våra olika kunder och flera olika rätter varje dag.
ARBETSUPPGIFTER
Arbete i centralkök och/eller på mottagningskök på skolor och förskolor.
Alla förekommande sysslor i ett storkök/mottagningskök
Vikarieplanering sker via vårt bokningssystem, Time Care Pool. Du arbetar på timme vid ordinarie personals frånvaro.
Vi jobbar dagtid. Helgarbete förekommer. Största behovet av timvikarier finns på vardagarna.
KVALIFIKATIONER
Utbildning eller erfarenhet av arbete som köksbiträde. Det hanteras dagligen specialkoster och där krävs det utbildning eller god arbetserfarenhet.
Alla skrivna instruktioner och all annan kommunikation sker på svenska så vi vill att du talar och förstår svenska väl.
Körkort och bil är ett plus, då vissa mottagningskök ligger utanför centrala Habo.
ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.
Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
18 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"