Köksbiträde
15 Mar 2024
Sen vi startade har vi alltid fokuserat på att använda färska råvaror och tillaga rätten på dess traditionella sätt som den förtjänar med stor passion till rätt pris för våra kunder.
Vi började med att fokusera på kinamat men under åren har vi börjat inleda olika maträtter som thailändska rätter samt de traditionella kinesiska rätter som “Peking Anka”, “Dim Sum”, “Dumplings” samt sushi och mer därtill, välkommen in på en matbit!
---------------------------------------------------------------------
Söker någon som är ansvarsfullt och skicklig med sina arbetsuppgifter. Arbetsuppgift ingår bland annat diskning och förberedelse av råvaror och underhållning av hygien.
15 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hotellet har inrett ett Mellorum
Mellorummet har glammiga detaljer och utlovar flera överraskande inslag. Bland annat kommer...
-
Husmanskosten får en egen dag i kalendern
"Husmanskostens dag har potential att bli en viktig dag"
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen: