Köksansvarig till lunchverksamhet i Stockholm
12 Mar 2024
PUBLICERAD: 12 mars 2024 | SÖK JOBBET SENAST: 3 april 2024 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Köksmästare | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi söker efter en köksansvarig kock till en kund i centrala Stockholm. Kunden sitter tillsammans med ett fåtal andra företag i ett stort hus där restaurangen är en central mötesplats för såväl välsmakande luncher som frukost, fika och en pratstund vid kaffemaskinerna.
Om tjänsten
Som köksansvarig kommer du tillsammans med kompetenta och motiverade kollegor att laga utsökt mat av hög kvalitet till flera hundra lunchgäster om dagen.
Genom ett tydligt ledarskap och starkt engagemang motiverar du dina kollegor att arbeta mot samma mål - att leverera välsmakade luncher, kreativa menyer och en trivsam atmosfär.
Utöver luncher ansvarar du även för catering till fastigheten restaurangen befinner sig i.
Du leder den operativa driften men har självklart även vissa administrativa uppgifter och du är trygg i såväl köksekonomin som att optimera beställningar och laga mat efter säsong.
Tjänsten är på heltid med start omgående och tillsvidare. Du kommer anställas av vår kund och arbetstiderna är måndag - fredag, ca. 07.00 - 15.30.
Vi söker dig som
- Har jobbat som souschef och/eller köksmästare tidigare
- Har erfarenhet av specialkost och allergener
- Är kreativ och gillar att komma med nya idéer
- Lösningsorienterad och flexibel i arbetet
- Kan jobba självständigt men är självklart också en bra lagspelare
- Talar svenska och engelska obehindrat
Om oss
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.
Välkommen med din ansökan!
Denna rekrytering sker i samarbete med Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på [email protected]. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning:
-
Människor som bakar mår bättre
Ny rapport visar fördelarna med att baka och vad som är mest populärt
-
Strawberry utökar i Skåne
Fastigheten renoveras nu till sin forna glans