Kokerska/kock till Finjagården (sommarvikariat)
13 Mar 2024
Vi söker Dig som är engagerad, kreativ och kan ta ansvar. Du behöver ha förmåga att samarbeta och ha sinne för noggrannhet och struktur. Viktigt att du är lyhörd och har lätt att lära dig nya saker. Du erbjuds arbeta i ett team som har ett stort engagemang och hög kompetens. Du måste ha fyllt 18 år. Erfarenhet av arbete i kök är meriterande.
I arbetsuppgifterna ingår att förbereda inför frukost, lunch, fika och kvällsmat samt efterarbetet som disk och städ. All mat lagas från grunden och vi har ett kök med mycket specialkost. Du behöver ha grundläggande kännedom om kost och livsmedel samt vara mycket stresstålig och problemlösningsfokuserad. Du behöver vara snabb och kreativ, vi går mycket på den personliga lämpligheten vid en anställning. Du som person behöver ha en välutvecklad socialkompetens, vara öppen för feedback och ha lätt för att lära dig nya saker.
Du erbjuds att arbeta tillsammans med ett positivt, kreativt och glatt gäng som lägger sin själ i maten och som anser att "En måltid är så mycket mer än mat". Finjagården ligger i en vacker och lantlig miljö med mycket nära till naturen.
Rekryteringen sker kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan. CV och personligt brev är ett krav för att ansökan ska hanteras.
Övrigt:
Vi söker dig som vill arbeta i vårt storkök på ett sommarvikariat (ca v.24-33). Arbetstiderna är förlagda dagtid mån-fre samt helger.
All rekrytering sker via mail till: [email protected]
Märk din ansökan med SOMMAR KÖK
13 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"