Kockar till sommaren 2024
11 Mar 2024
Du är en riktigt bra lagspelare där du prioriterar och ser lösningar samtidigt som du kan arbeta självständigt och i ett högt tempo.
Du håller snyggt och rent runt omkring dig samt arbetar på ett hygieniskt korrekt sätt.
Du respekterar vikten av att kunna erbjuda alla gäster mat oavsett allergier och specialkoster.
Du förstår helheten av att jobba på ett hotell då det är viktigt för oss att samarbeta med övriga avdelningar.
Tillagning och förberedande av lunchrätter, bufféer, a la carte, grill, paketmiddagar etc.
Vi jobbar med det mesta och har en mycket bred inriktning.
Städ och disk ingår också i dina arbetsuppgifter.
11 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hotellet har inrett ett Mellorum
Mellorummet har glammiga detaljer och utlovar flera överraskande inslag. Bland annat kommer...
-
Husmanskosten får en egen dag i kalendern
"Husmanskostens dag har potential att bli en viktig dag"
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen: